16 / 04 / 2024

Amasya Suluovada Süt Konsantre Tesisinin Temeli Atıldı

Amasya Suluovada Süt Konsantre Tesisinin Temeli Atıldı

Amasya’nın Suluova ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğünce hibe yoluyla desteklediği özel bir firmaya ait süt konsantre üretim tesisinin temeli atıldı.

Silivri'de icradan 51.6 milyon TL'ye satılık süt sağım tesisi!

Silivri 1. İcra Dairesi, İstanbul Silivri'deki Ertan Tarım Hayvancılık'ın süt sağım tesisini satışa çıkardı. Toplam satış bedeli 51 milyon 690 bin 994 TL olan süt sağım tesisinin ihalesi 26 Mayıs'ta gerçekleşecek.

TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. Peki TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli TOKİ kura sonuçları!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli TOKİ kura sonuçları 22 Nisan 2016 tarihinde belirlenecek. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

2016 Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Emekli kura!

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplam 250 adet daire emekliler için satışta. 2016 Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Emekli kura çekilişi 22 Nisan 2016 gününde yapılacak.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi!

Taksitlerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağı projede 250 adet daire satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi...

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi 22 Nisan 2016'dır.

Emekli TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuruları yarın bitiyor!

Konut seçeneklerinin 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde fiyatlar ihale yapıldıktan sonra açıklanacak. Emekli TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuruları yarın bitiyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru dönemi başladı. Başvuru ücretinin 500 lira olarak belirlendiği TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesi 250 adet daire emekliler için satışta..

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık!

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık dairelerin fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Hemen teslim edilen Söğüt Bahçe Konutları'nda 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...

2016 TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvurusu!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı olduğu projede dairelerin tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 2016 TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvurusu bugün başlıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru işlemleri yarın başlıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor.

Amasya Suluovada Süt Konsantre Tesisinin Temeli Atıldı Haberi

Amasya Suluovada Süt Konsantre Tesisinin Temeli Atıldı

Suluova Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçeklesen törene Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Suluova Kaymakamı Hayati Taşdan, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Ak Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, Suluova TSO Başkanı Turgut Aksu, diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.


Törende konuşan TKDK İl Koordinatörü Okan Sezgin, günlük 70 ton süt işleme kapasitesine sahip olacak tesisin yaklaşık 8 milyon TL’ye mal olacağını, ayrıca kurumlarının da 3.8 milyon TL’lik bir hibe vereceğini söyledi.


Yapılan bu çalışmalarla kırsal alanda istihdamın artıp genç nüfusun iş bulacağını belirten Vali Çomaktekin de bu durum köyden şehre göçün önünü alacağını vurguladı.

TKDK’nın Avrupa Birliği’nden gelen kaynakları etkin bir şekilde kullanarak bölgelerin özelliklerine uygun yatırımlar için finansman sağladığına değinen Çomaktekin, “Temelini attığımız tesis için Suluova’nın seçilmesi de oldukça anlamlıdır. Suluova ilçemiz son...