29 / 03 / 2024

Amasya taşova satılık gayrimenkul

Amasya taşova satılık gayrimenkul

Amasya Milli Emlak Müdürlüğü, Amasya'nın Merkez, Merzifon ve Taşova ilçelerinde yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 3 milyon 631 bin 694 TL olarak belirlendi.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Muğla Milas'ta 14,2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Milas Belediye Başkanlığı satılık 5 arsayı 14 milyon 232 bin 304,8 TL'den satışa sunuyor. İhale konusu taşınmazların satış işlemi işinin ihalesi 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 13:30’da yapılacak.

Amasya Merzifon TOKİ satılık evler!

Amasya Merzifon TOKİ satılık evler 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Başvuruları T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede 9 bin 940 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Amasya Merzifon TOKİ satılık daire!

Amasya Merzifon TOKİ satılık daire fiyatları 87 bin TL'den başlıyor. Kura çekimi 21 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan projede 290 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Nata İncek Taşpınar satılık daire!

Nata İncek Taşpınar satılık daire fiyatları 950 bin liradan başlıyor. Ankara'da yer alan Nata İncek Evleri projesinde 175 dairenin teslimi Haziran 2016 tarihinde yapılıyor...

Amasya İl Özel İdaresi'nden 15.2 milyon TL'ye satılık otel!

Amasya Merkez İlçesi'nin Helkıs Mahallesi'ndeki 15 milyon 273 bin 768,50 TL'ye satılık otel ve müştemilatı ihalesi Amasya İl Özel İdaresi Müdürlüğü tarafından 17 Şubat'ta yapılacak. Detaylar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Sultanbeyli Emlak Konut'ta satılık 3+1'ler 276 bin TL!

2+1, 3+1, 4+1 tiplerinde daire seçeneklerinin yer aldığı Sultanbeyli Emlak Konut projesinde 7 daire kurayla satışa sunulacak. Sultanbeyli Emlak Konut'ta satılık 3+1'ler 276 bin TL'den başlıyor.

Dubai Rezidans'ta satılık 1+1!

Esenyurt'ta hayata geçecek Dubai Rezidans'ın inşaatı Mart-Nisan aylarında başlayacak. PRojede toplam 1153 daire ve 11 villa yer alacak. Proje'de satılık 1+1 fiyatları ne kadar?

Dubai Rezidans Esenyurt'ta satılık daireler!

Esenyurt'ta yapımına 2 ay sonra başlanacak Dubai Rezidans'ta yüzde 25 peşinatla datılık daireler yer alıyor. Dairelerin fiyatları 170 bin TL'den başlıyor. Dubai Rezidans satılık daire fiyatları şöyle:

Amasya'da 22 adet satılık ticari ünite: 6 milyon 788 bin lira!

Amasya Merzifon Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan 22 adet satılık ticari ünitenin toplam bedeli 6 milyon 788 bin lira olarak belirlendi. Ticari ünitelerin satışı açık artırma usulüyle 6 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Taşyapı İnşaat Four Winds Residence satılık!

Taşyapı İnşaat Four Winds Residence satılık 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Four Winds Residence projesi İstanbul Anadolu yakasında inşa ediliyor...

Ağaoğlu My Home Maslak satılık daire fiyatları!

Ağaoğlu My Home Maslak satılık daire fiyatları 477 bin TL'den başlayarak artıyor. 3 Nisan'da yüzde 10 fiyat artışının olacağı Ağaoğlu My Home Maslak'ta banka kredili ödemelerin yanı sıra isteğe göre faizsiz ödeme seçenekleri de yer alıyor...

Amasya taşova satılık gayrimenkul Haberi

Amasya taşova satılık gayrimenkul

AMASYA DEFTERDARLIĞI MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN



Amasya Merkez ve İlçelerinde bulunan yukarıdaki tablo halinde özellikleri belirtilen Hazine taşınmazları üzerinde 4706 sayılı Kanunun Ek-3. maddesi ile 15/06/2012 tarihli ve 2012/3305 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar gereğince çıkarılan Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslar çerçevesinde 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilecektir.


Yatırımcıların Komisyona müracaat tarihine kadar sunması gereken Bilgi ve Belgeler ile mevzuat gereği dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıda maddeler halinde belirtilmiştir.


1- Teşvikten yararlanacak yatırımcıların;

a) Ekonomi Bakanlığınca verilmiş yatırım teşvik belgesi veya Yatırımın Karakteristik Değerleri Yazısını sunması (Destek unsurları içerisinde yatırım yeri tahsisi yer almak zorundadır)

b) Taahhüt edilen yatırımın en az Yüzde Yirmisini (%20) karşılayacak miktarda net öz kaynağa sahip olması, Yatırımın ne şekilde...