29 / 03 / 2024

Amasya Üniversitesi Harita Kadastro öğrencileri

Amasya Üniversitesi Harita Kadastro öğrencileri

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programı öğrencileri İstanbul’da yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatını gezip firma yetkililerinden bilgi aldılar.

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Uşak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi Tasarım MYO akademik personel alıyor. Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım şartları haberimizde…

Amasya Üniversitesi'nde Kentsel Gelişim Serüveni paneli yapıldı!

Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım, Peyzaj Mimarlığı ve Şehir, Bölge Planlama Bölümlerinde yürütülmekte olan Stüdyo No:2 dersi kapsamında, Amasya kentinin tarihsel süreçte geçirdiği dönüşümü ele alan ‘Kentsel Gelişim Serüveni’ konulu bir panel yapıldı.

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi'ndeki cami yükseliyor!

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi içinde yer alan cami inşaatı devam ediyor. Cami inşaatı ile ilgili bir açıklama yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir; hayırseverleri bağış yapmaya davet etti.

Amasya Üniversitesi'nin külliye inşaatı başladı!

Prof. Dr. Şuayip Özdemir, "Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile birlikte tasarlanan Külliye içerisinde Üniversite Camisi, İlahiyat Fakültesi İhtisas Kütüphanesi, Konferans Salonu, Hat, Ebru, Tezhip ve Dini Musiki Salonları planlanmaktadır'' dedi.

Amasya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nun kuruluşuna onay!

Amasya Üniversitesi bünyesinde "Yabancı Diller Yüksekokulu" kuruluşuna Bakanlar Kurulundan onay çıktı. Kuruluş kararı 8 Nisan 2016 tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Amasya Üniversitesi hastanesine ek bina yapılıyor!

Amasya Üniversitesi Hastanesi ana binasındaki servis, poliklinik ve bekleme alanlarının mevcut hali ile ihtiyacı karşılayamaması, il dışı sevklerin azaltılması, hizmetin yerine uygun olarak getirilebilmesi amacıyla ek bina ihalesi yapıldı

Amasya Üniversitesi Amasya'nın mimari değerlerini koruyor!

Amasya Üniversitesi Tasarım Meslek Yüksekokulu Mimari Restorasyon Programı öğretim üyeleri, Amasya'nın mimari değerlerini korumak ve yaşatmak için Bilimsel Araştırma Projesi kapsamında çeşitli mimari eserleri inceledi.

Amasya'da öğrenciler eski camileri yeniliyor!

Amasya Üniversitesi ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden bir grup akademisyen ve öğrenci Amasya’nın mimari değerlerini korumak ve yaşatmak için bilimsel araştırma projesi gerçekleştirdi.

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi binasına destek çağrısı!

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, hayırseverlerin desteğiyle yapımı başlayan fakülte binasına destek olacaklar için mevlit ve hatim programları düzenleyeceklerini açıkladı.

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi binasının inşaatı hızla devam ediyor. 2017-2018 akademik yılında öğrencilerini kabul edecek İlahiyat Fakültesi, İlahiyat İhtisas Kütüphanesi, konferans salonu ve camisiyle birlikte bir külliye şeklinde hizmet verecek

Amasya Üniversitesi Harita Kadastro öğrencileri 3. köprü inşaatını gezdi!

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programı öğrencileri İstanbul’da yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatını gezip firma yetkililerinden bilgi aldılar.

İnşaat Teknolojisi öğrencileri köprü inşaatlarını inceledi!

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı öğrencileri, Amasya çevre yolundaki şehzadeler grubu köprüleri ve Amasya-Erzincan karayoluna bağlanan köprü inşaatlarına teknik gezi düzenlediler.

Amasya Üniversitesi İnşaat Teknolojisi öğrencileri 3. köprüyü inceledi!

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı öğrencileri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne teknik gezi düzenlediler. Ali Selvi, “Bilgiyi yerinde görmeleri amacıyla bir dizi teknik gezi düzenlemeye devam ediyoruz. " dedi

Amasya Üniversitesi Harita Kadastro öğrencileri Haberi

Amasya Üniversitesi Harita Kadastro öğrencileri

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programı öğrencileri İstanbul’da yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatını gezip firma yetkililerinden bilgi aldılar.ö

Öğrencilerin derslerde edindikleri teorik ve uygulama bilgilerini büyük bir proje üzerinde uygulanmasını görmelerinin önemine dikkat çeken Mimarlık Ve Şehir Planlama Bölümü Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Serhat Şenses, teknik gezilerin öğrencilerin motivasyonunu, mesleklerine olan saygılarını ve farkındalıklarını artırdığını söyledi.

Daha önce de İnşaat Teknolojisi Programı öğrencilerinin aynı köprünün inşaatına gezi düzenlediğini anımsatan Şenses, teknik gezilerin öğrenmenin tamamlanması ve kalıcı olması açısından önem taşıdığını...