26 / 04 / 2024

american siding toki

american siding toki

Türkiye'de 'American Siding' markasıyla dış cephe kaplamada en büyük firma olan Eryap AŞ, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutlarını daha modern hale getiriyor.

American Siding yangın testini geçti mi?

American Siding, yenilenen Yangın Yönetmeliği’nin gerektirdiği ve Türk Standartları Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen yangın sistem performansı dayanıklılık testini başarıyla geçti.

American Siding evleri nemden kurtarıyor!

Türk yapı sektörünün dış cephe ve yalıtım alanında öncü ve yenilikçi kimliğiyle dikkat çeken güçlü kuruluşu Eryap Grup, Kanal D’de yayınlanan ‘Evim Şahane’ programına başvuran Şükrü Deniz’in evindeki nem sorunu American Siding ile çözdü.

Eryap 40 American Siding bayisi ile biraraya geldi!

Eryap, Türkiye geneline yayılmış 40 American Siding bayisi ile 24-25 Şubat tarihlerinde Afyon Korel Termal Otel'de biraraya geldi. Toplantı Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirildi.

TOKİ İstanbul Kayaşehir konut başvuru şartları ve fiyat listesi!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu gruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

American Siding bayileri 24-25 Şubat'ta Afyon'da buluştu!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap, Türkiye’nin bütün bölgelerinden 40 American Siding bayisi ile Afyon’da 24-25 Şubat tarihlerinde 5 yıldızlı Afyon Korel Termal Otel’de bir araya geldi

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasında son hafta!

Başbakanlık Toplu Konut Idaresi'nın (TOKI) borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut işyeri alıcıları için başlattığı "yüzde 20" indirim kampanyasında son haftaya girildi.

Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekilişi bugün gerçekleşecek olan TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap'ta 100 adet konut kurayla satılıyor. Peki Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap toki kura çekilişi nerede?

Antakya 2. Etap TOKİ bölgesine park ve yeşil alan kazandırılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 956 Toki olarak bilinen mahallenin Antakya'nın imar bakımından en güzide mekânlarından olmasına rağmen tek eksiğinin yeşil alan olduğunu ifade etti.

Antakya 2. Etap TOKİ 956 konutlarına yeşil alan yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2. Etap Toki 956 konutları Dernek Başkanı ve üyeleri ile istişare ederek, bölgenin yeşil alan eksikliğinin giderileceğini ifade etti.

Tam yalıtımlı binanın ömrü 100 yıla kadar çıkıyor!

Bugün artık jenerik haline gelen Türk markası American Siding’i üreten Eryap’ın CEO’su Eruslu’ya göre bu ürünü Amerikalılar, Boğaz’daki yalılardan esinlenerek yapmış...

TOKİ Delice Konutları'nda başvurular başladı!

Delice ilçesi Aktepe mahallesinde Ankara-Samsun yoluna cephe olan ve belediye temin edilen arsalar üzerine TOKi tarafından Dar ve Orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacağı duyuruldu...

Edirne Belediyesi'nin TOKİ evleri satışa çıktı!

Edirne Belediye Başkanlığı'na ait Fırınlarsırtı mevkiinde bulunan Toki Evleri açık artırma usulü satışa çıkıyor. İhale 17 Şubat 2015 Salı günü 14.00'de yapılacak.

Maşuk TOKİ sözleşme tarihleri belli oldu!

Toki' de para yatırma tarihleri kesinleşti. 16 Şubat ile 20 mart 2015 Tarihleri arasında Karaköprü Ziraat bankası şubesine şahıs bizzat kendisi gidip orada Toki'nin satış sözleşmesini imzalayacak.

american siding toki Haberi

american siding toki

Türkiye'de "American Siding" markasıyla dış cephe kaplamada en büyük firma olan Eryap AŞ, Eskişehir'de binlerce TOKİ konutunun dış cephesini yaparken, Eskişehir ve Bursa'da yeni projelere başlayacak.Eryap Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Eruslu, yaptığı açıklamada, Türkiye'de dış cephe kaplamasını (siding) ilk kendilerinin ürettiğini ve şu anda ülke genelinde 3 üretici bulunduğunu, Eryap olarak yıllık 7 bin ton üretim kapasitesiyle birinci sırada yer aldıklarını söyledi

TÜRKİYE ÜRETİMİ İTHAL YOK

Eruslu, "Siding biz başladığımızda ithal ediliyordu. Lüks ürün sınıfında olduğu için pahalı bir malzemeydi. Biz ürünü Türkiye'de üreterek maliyetini neredeyse yarı fiyatına düşürdük. Şu anda ithalat kesilmiş durumda" diye konuştu. American Siding üretimlerinin ağırlıklı olarak iç piyasada satıldığını,...