23 / 04 / 2024

Amerikalı Nederlander Worldwide Entertainment

Amerikalı Nederlander Worldwide Entertainment

Zorlu Center’daki Performans Sanatları Merkezi’ni Broadway şovlarını düzenleyen Nederlander şirketi yönetecek. 50 bin metrekarelik merkez dünyanın en ünlü müzikal ve dans gösterilerine ev sahipliği yapacak

Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek pay yine konut kredilerinin!

Fed'in New York şubesi tarafından hazırlanan geçen yılın dördüncü çeyreğine ilişkin Hanehalkı Borcu ve Kredi Raporu'na göre Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri oluştururken, söz konusu borç kalemi 12,25 trilyon dolar şeklinde hesaplandı

Amerikalı ailelerin serveti koronavirüs salgını sırasında yüzde 37 arttı!

ABD Merkez Bankası (Fed), Amerikalı ailelerin servetinin tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sırasında arttığını belirtti.

Altını da doları da unutun! Amerikalı uzman servetine nasıl servet eklediğini açıkladı!

Yatırım yapacaklar altını da doları da unutun. Amerikalı yatırım uzmanı servetini nasıl katladığını anlattı. İşte detaylar!

Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Fed tarafından yayımlanan geçtiğimiz senenin Ekim - Aralık dönemine ilişkin ABD'nin Finansal Hesapları raporuna göre Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Doların güçlenmesi ile Amerikalılar Avrupa’dan konut almaya başladı!

Son zamanlarda gündemden hiç düşmeyen dolar euro kurları sonunda konut telaplerini de etkiledi. Doların euro karşısında değer kazanması ile Amerikalılar, Avrupa'dan konut almaya başladı. 

Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek pay konut kredilerinin!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri oluşturdu.

Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri aldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Amerikalıların 3. çeyrekte hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri aldı.

Amerikalıların konutta tercihi Türkiye oldu!

Yabancıya yapılan konut satışlarında 8 aylık sürede tüm zamanların Ocak-Ağustos rakamları elde edildi. Yabancıya konut satışında Amerikalı vatandaşlar ön plana çıktı. 

Continent Worldwide Hotels'den 2 yeni konsept otel geliyor!

Otelciliğe yeni bir bakış açısı ile yaklaşmayı prensip olarak benimsemiş olan Continent Worldwide Hotels, yeni nesil otelciliğin artık kaçınılmaz olduğu günümüzde, iki yeni marka ve konsepti tanıtmak için hazırlıklarını yapıyor.

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo arasında 3.5 milyarlık dava!

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo 2018’den beri ortaktı. Ortakların, New York, California ve Miami’deki gayrimenkul yatırımları 3.5 milyar doları geçti. Ancak ortakların arası bozuldu ve mahkemelik oldular.

İtalya’da 1 dolara ev alan Amerikalılar mahsur kaldı!

İtalya’nın küçük kasabalarından 1 dolara konut satın alan Amerikalılar dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle mahsur kaldı.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Amerikalı Nederlander Worldwide Entertainment Haberi

Amerikalı Nederlander Worldwide Entertainment

Zorlu Gayrimenkul, dünyanın en ünlü gösterilerine ev sahipliği yapmaya hazırlanan Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nin yönetimi için Amerikalı Nederlander Worldwide Entertainment (NWE) ile anlaştı. Broadway şovları ile canlı eğlence sektörünün öncüsü olan ve 100’üncü yaşını kutlayan NWE ile Zorlu Gayrimenkul arasındaki anlaşma New York’ta imzalandı.

Zorlu Grubu’nun 2007 yılında Zincirlikuyu’da Karayolları arazisini 800 Milyon dolara satın alarak başladığı Zorlu Center, toplam 2.5 milyar dolar yatırımla hayata geçiyor. Performans Sanatları Merkezi, Raffles Otel, rezidanslar, ofisler ve alışveriş merkezi olmak üzere 5 fonksiyondan oluşan Zorlu Center, 2013 yılında açılmaya hazırlanırken, Performans Sanatları Merkezi’nin yönetimi için tercihini Amerikalı NWE’den yana kullandı.


Anlaşma Broadway’de imzalandı

David T. Nederlander tarafından 100 yıl önce kurulan ve 3 kuşaktır dünyanın en büyük canlı eğlence organizasyonlarından birini yöneten NWE, bu...