28 / 03 / 2024

anadolu adliye sarayı

anadolu adliye sarayı

Dünyanın en büyük adliyesi olma özelliğini taşıyan Anadolu Adliye Sarayı'nda duruşmalar başladı...

Anadolu Adliye Sarayı, dünyanın en büyük adliyesi!

Anadolu Adliye Sarayı Kadıköy, Kartal, Üsküdar, Ümraniye, Pendik, Tuzla ve Sultanbeyli adliyelerinin birleştirilmesi ile dünyanın en büyük adliye sarayı ünvanını taşıyor...

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

Aydın Adliye Sarayı için çalışmalar başladı!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili konuştu. Savaş,“Adliye Sarayını 2019 yatırım programına aldırmak için Adalet Bakanlığımızla girişimleri hızlandırıyoruz” açıklamalarını kullandı.

Ankara'ya yeni adalet sarayı yolda!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da yeni bir adalet sarayı yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'da bütün mahkemelerin tek çatı altında toplanacağı bölgede büyük bir adliye binası yapılacağını söyledi.

Mersin Erdemli Adalet Sarayı bu yıl açılacak!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yapımı devam eden adliye binasında sona yaklaşıldı. Erdemli Adalet Sarayı'nın bu yıl içinde hizmete açılacağı müjdelendi.

Kayseri Keykubadiye Sarayı'nın mimarisi ortaya çıkarılıyor!

Anadolu Selçuklu Sultanı 1. Alaaddin Keykubad tarafından Kayseri'de inşa ettirilen Keykubadiye Sarayı'nın mimari yapısı gün yüzüne çıkarılacak. Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Vogue Çağlayan Evleri iletişim!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan'da fiyat ve teslim tarihi henüz netleşmedi. Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayına yakın mesafede yer alıyor...

Vogue Çağlayan projesi geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan Gürsel Mahallesi'nde inşa edilen Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayı'na yakın konumda yer alıyor. Projede detayların 6 ay içinde netleşmesi planlanıyor.

Niğde Adliye Sarayı inşaatına ilişkin 4 soru TBMM'de!

Niğde Adliye Sarayı TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, inşaatın ne zaman tamamlanacağını sordu..

İskenderun eski adliye sarayı restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada, eski adliye sarayında restorasyon çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası açıldı!

Yerel mahkemeler tarafından verilen kararların incelemesini yapmak üzere geçtiğimiz yıl 20 Temmuz'da faaliyete başlayan ve geçici olarak Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda hizmet veren İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası tamamlanarak açıldı.

Ankara Adliye Sarayı yıkılacak!

Ankara Adliye Sarayı için yıkım kararı çıktı. Önümüzdeki aylarda yıkılacak Adliye Sarayı'nın yerine yenisi inşa edilecek.

Mersin Erdemli’ye yeni adliye binası!

AK Parti Erdemli ilçe Başkanı Mehmet Topçu, yeni adliye sarayı inşaatında incelemelerde bulunarak şantiye şefi inşaat mühendisi Hasan Çetingöz'den bilgi aldı..

anadolu adliye sarayı Haberi

anadolu adliye sarayı
Türkiye'nin en büyük kamu binası olarak inşa edilen, dünyanın en büyük adliyesi olma özelliğini taşıyan Anadolu Adalet Sarayı'nda duruşmalar başladı. Adliye binasından 326 adet savcı odası, 298 adet mahkeme salonu, 51 adet icra dairesi, 500 ve 180 kişilik 2 adet konferans salonu, 2 bin 600 araçlık otopark, 2 bin 200 kişilik yemekhane, 180 kişilik kreş yer...