26 / 04 / 2024

anadolu bank yeni kredi ürünü

anadolu bank yeni kredi ürünü

Anadolubank, bir kısmı döviz, bir kısmı YTL olan kredi ürünü çıkarmaya hazırlanıyor. Bu krediyi alanlar hem daha düşük faiz oranı ile kredi kullanacak hem de kur riskini azaltacak.

Anadolu Yakası'na yeni metro müjdesi: Yenidoğan-Sancaktepe-Finans Merkezi-Söğütlüçeşme Metrosu'nun yapımı bugün başlıyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, X sosyal medya hesabından Anadolu Yakası'na yeni metro müjdesi verdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Emekli vatandaşların dikkatine! ING Bank'tan yeni kampanya

ING Bank'tan emekli vatandaşları ilgilendiren bir haber geldi. ING Bank tarafından emekli vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya düzenlendi.

Paraya sıkışan soluğu ING Bank’ta alacak! 20 bin TL’lik yeni kredi kampanyası açıklandı…

ING Bank’ın düşük faizli yeni ihtiyaç kredisi kampanyası acil para ihtiyacı olan vatandaşları sevindirecek. Bankadan yapılan açıklamada, 100 TL kredi tahsis bedeliyle 20.000 TL kredi çekilebileceği bildirildi. İşte kampanya detayları…

ING Bank'tan yeni kampanya! 300 TL hediye verecek!

ING Bank, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya duyurusunda bulundu. Kampanya, Ramazan ayı boyunca devam edecek ve müşterilerine özel avantajlar sunacak. ING Bank tarafından yapılan açıklamada, kampanyanın detaylarına da yer verildi.

Borç batağına girenlere o bankadan bomba kampanya!  Faizsiz kredi için bakın ne kadar verecek!

Borcu olanlar kredi alarak borçlarını kapamayı amaçlıyor. Bu süreçte borcu olanların kredi alması zor olabilirken ING Bank faizsiz kredi imkânı ile dikkatleri üzerine çekti. Bir miktara kadar faizsiz kredi verdiğini ifade eden ING Bank yeni kampanyası ile ilgi topladı. 

ING'den akılalmaz kampanya! O kişilere iPhone 14 Pro hediye    

ING Bank, yeni yıla güzel bir kampanya ile başlamak için çekilişe katılanlara 128 GB iPhone 14 Pro hediye edeceğini duyurdu. Detaylar için tıklayınız...

Yeni yıl yaklaşırken ING Bank coştu! Artık rakip tanıyor! ING Bank tüm emeklilere…

Emekli promosyon ödemeleri emekli ve yeni emekli olan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. Bu süreç içerisinde promosyon ödemeleri ay sonuna kadar güncellendi. Bu güncellemeyi ING Bank’ta gerçekleştirdi. İşte o detaylar!

Ziraat Bank Özbekistan, 5'inci şubesini Fergana'da hizmete açtı!

Açılışlarını hız kesmeden sürdüren Ziraat Bankası'nın iştiraki olan Ziraat Bank yeni şubesini Fergana'da hizmete açtı...

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

İstanbul 112 Acil Anadolu Komuta Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı!

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü 112 İl Ambulans Servisi Anadolu Komuta Kontrol Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı.

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

ICBC Bank konut kredisi hesaplama 2019!

ICBC Bank Yeni Evim Konut Kredisi ürünü dahilinde %1.19’dan başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. ICBC’den konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

ICBC Bank yeni evim konut kredisi faiz oranları!

ICBC Bank kampanyalı Yeni Evim Konut Kredisi kampanyası için faiz oranlarını yüzde 1.74’e düşürüyor. Yeni Evim Konut Kredisi şartları nelerdir?

anadolu bank yeni kredi ürünü Haberi

anadolu bank yeni kredi ürünü

Uzun vadeli konut ve otomobil kredisi kullanacaklara hem daha düşük faiz oranlı hem de kur riskini azaltacak yeni bir kredi geliyor. Bankalar, dolar ve Euro'ya göre çok daha düşük faiz oranlı Yen ve İsviçre Frangı kredilerinden sonra bu kredilerde alınan kur riskini azaltacak formülü de buldu. Anadolubank, Sepet Kredi adını verdiği ürünle, kredi kullanacak olan vatandaşın isteğine göre bir kısmı döviz, bir kısmı da YTL olan kredi paketini yakında çıkaracak. Bu krediyi kullanan vatandaş, örneğin yüzde 50 YTL, yüzde 50 de Yen kredisi alacak. Yen'in faiz oranı yüzde 4 olduğu için yüzde 16'larda seyreden YTL kredinin maliyeti yüzde 10'a kadar düşecek. Diğer bir deyişle aylık faiz oranı yüzde 1.34'ten yüzde 0.8'e kadar inmiş olacak. Örneğin,...