25 / 04 / 2024

anadolu bulvarı projeleri

anadolu bulvarı projeleri

İnşaat sektörünün geride bıraktığımız yıl en çok konuşulan konularından biri Türkiye’nin dört bir yanında yükselen marka konut ve ofis projeleri ile büyük şehirlerde hayata geçen yeni ulaşım ağlarının gayrimenkule etkisi oldu.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Ankara Yenimahalle'de 15 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İvedik-imar Mahallesi, Anadolu Bulvarı, 64800 ada 3 parselde yer alan arsayı 15 milyon 18 bin TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021....

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesindeki projeler için Zemin Etüt Raporu hazırlatacak!

İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Anadolu Yakası konut projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beyttürk iştiraki olan Reagroups Gayrimenkul Pazarlama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, İstanbul'da yabancı yatırımcı ilgisinin son dönemde Anadolu Yakası konut projelerine yöneldiğini söyledi.

Anadolu Grubu'ndan AND Gayrimenkul ile ortak markalı konut projeleri!

Gayrimenkul, perakende, içecek, tarım, enerji, sanayi ve otomotiv alanlarında olmak üzere toplamda 105 markayı bünyesinde tutan Anadolu Grubu, yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor...

Anadolu Yakası projeleri!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş “Anadolu yakasında uygun olabilecek lokasyon ve proje özelliklerini” değerlendirdi...

anadolu bulvarı projeleri Haberi

anadolu bulvarı projeleri

Anadolu Bulvarı, Ankara-İstanbul-Eskişehir hattını birbirine bağlayan çok önemli bir hat olmasının yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, tamamlandığında Avrupa’nın en büyük tema parkı olacak Ankapark ve şehrin en önemli iş-yaşam merkezlerini birbirine bağlayan yapısıyla, yatırımcıların geçen yıl en fazla ilgilendikleri lokasyonların başında geldi. 


Anadolu Bulvarı üzerindeki nadir konut alanlarından biri olan Urankent’te proje konutlar inşa eden Uransan AŞ’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, doğru lokasyonun gayrimenkulde sağlayacağı kazancın görülmesi açısından Anadolu Bulvarı’nın en önemli örneklerden biri olduğunu vurguladı.

“Urankent sahiplerine talih kuşu kondu”

Çelik, Uran Holding tarafından Urankent’te hayata geçirilen konut projelerinin Anadolu Bulvarı lokasyonunun öncüsü olduğunu anımsatarak, şunları söyledi:


“Anadolu Bulvarı şehrin batı trafiğinin yükünü büyük ölçüde aldı. Bu durum kent merkezinden uzaklaşmadan, rahat ve konforlu konutlarda yaşamak isteyenlerin de dikkatini çekince Urankent...