04 / 05 / 2024

Anadolu Efes Arsa

Anadolu Efes Arsa

Ekonomist dergisi, kapak dosyası olarak sunduğu "Borsada peşinden koşulacak 5 beklenti"yi satın almalar, bedelsiz potansiyeli, yeni halka arzlar, borsa kotundan çıkış ve arazi satış beklentisi olarak sıraladı

Anadolu Efes tarımsal ekonomiye 1 milyar liralık katkı sağladı!

Türkiye’de maltlık arpa tohumu üretimi yapan ilk bira şirketi olan Anadolu Efes, bu yıl üreticiden 117 bin ton arpa alımı yapacak. 17 arpa çeşidini tescil ettiren şirketin tarımsal ekonomiye katkısının 1 milyar lira olması bekleniyor.

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO Can Çaka kimdir? Can Çaka daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Can Çaka'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Can Çaka'nın hayatına dair merak edilenler.

İstanbul'da KDV'den muaf ve 8 taksit fırsatıyla 10 arsa ile arazi satılıyor! 609 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi, Şile, Sancaktepe, Kartal, Pendik ve Tuzla ilçelerinde yer alan 10 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak İstanbul'da 8 taksitle KDV'den muaf arsa satacak! Konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Kartal'da 8 taksitle KDV'den muaf arsa satacak...

İstanbul'un göbeğinde arsa satışı! Kartal, Pendik... Hemen bakın!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığın tarafından Pendik ve Kartal ilçelerinde 2 adet arsa satışı yapılacak.

Hazine arazisine ev yapmak isteyenler dikkat! İstanbul'da konut alanı imarlı arsa satışa çıktı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Kartal'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsa 723,90 metrekare alana sahip.

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik'in Çekmeköy'deki arsasını aldı!

IS GYO İstanbul'da bulunan Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. mülkiyetindeki Çekmeköy-Ömerli Arsa Alımı Tapu İşlemleri hakkında açıklama yaptı. 

Sancaktepe'de 28.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve bina!

İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Sancaktepe'de yer alan arsa ve binaları 28 milyon 70 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İnşaat sektöründen arsa maliyetlerinde ve vergilerde indirim talebi!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Girdi maliyetlerindeki fahiş zamların altını çizen Aydın, arsa maliyetlerinin, vergilerin ve konut kredisi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

Pendik'teki dev arsa 125 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy Mahallesi, 3962 ada 12 parselde yer alan arsa 125 milyon TL'ye satışa sunuldu. 

Ataşehir'de 19 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve bina!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, İstanbul Ataşehir'de yer alan arsa ve binayı 19 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikası 60 milyon TL'ye satıldı!

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikasının bulunduğu sanayi parseli ve çevresindeki tarım parsellerinden oluşan taşınmazların KDV hariç toplam 60 milyon TL bedelle Toybox Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasına satılmasına karar verildi.

İstanbul'da 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Maltepe, Ataşehir, Pendik ve Tuzla'da arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Anadolu Efes Arsa Haberi

Anadolu Efes Arsa

Ekonomist dergisi yaptığı araştırmada 'Değerli araziler'i ikinci sırada tutarak "Bir projeyle başınıza talih kuşu konabilir" yorumunu yaptı. İşte o haber: 


"Türkiye’de son yıllarda inşaat sektörü büyümenin itici gücü rolüne soyunan sektörlerinin başında geliyor. Değerlemeler her geçen yıl artıyor. Bu durum şehir içinde kalmış fabrika arazisi olan borsa şirketlerindeki beklentileri de artıyor. Çünkü şirketler, tesislerini şehir dışına taşıyarak buradaki arazilerini değerlendirme yoluna gidiyor. Bunun örneklerini İMKB’de son yıllarda sıklıkla gördük.

Eczacıbaşı’nın 4. Levent’teki arazisinde yükselen Kanyon projesi, Edip İplik’in Güneşli arazisinde yükselen 212 AVM ve Rezidans, Yenibosna Altınyıldız fabrika binası üzerindeki Istvest konut projesi ve yine aynı bölgedeki Star City, Vakko’nun Merter fabrikası üzerine yapılan proje, Hürriyet’in 58.6 bin metrekarelik arazisini 127.5 milyon dolara Nurol’a satılması, Netaş’ın Ümraniye’deki 94.5 dönümlük arazisini 175.4...