23 / 04 / 2024

Anadolu Gayrimenkul projeleri

Anadolu Gayrimenkul projeleri

EKONOMİDE yaşanan duraklama, seçimler ve son dönemdeki faiz artışlarının gölgesinde gayrimenkul sektörü Ege'de sessiz sedasız büyüyor. 2015'in ilk 8 ayında satışı gerçekleşen 131 bin 844 konut bunun en bariz yansıması.

Anadolu Gayrimenkul’ün ilk projesi AND’ye Londra’da 4 ödül!

Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden birisi olarak kabul edilen European Property Awards’tan toplam 4 ödül ile döndü.

Anadolu Gayrimenkul karbon ayak izini sıfırladı!

Anadolu Gayrimenkul, ilk ofis projesi olan AND şantiyesinde düzenlediği zirvede, sektörün profesyonellerini bir araya getirdi. AND 2015 Zirvesi adı verilen etkinlikte tüketilen yeşil enerji hesaplanarak, karbon ayak izi sıfırlandı.

AND 2015 Zirvesi düzenlendi!

Anadolu Gayrimenkul, sektörünün profesyonellerini bir araya getirdiği “ AND 2015 Zirvesi ”ni 08 Ocak Perşembe düzenledi. Etkinlikte tüketilen yeşil enerji hesaplanarak, karbon ayak izi sıfırlandı.

AND, CityScape Global 2014'te En İyi Ticari Proje ödülü aldı!

Anadolu Gayrimenkul, en yüksek yeşil bina sertifika derecesi olan Leed Platin ön sertifikalı ilk projesi AND ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan DubaiCityScape Global 2014 “En İyi Ticari Proje’’ ödülünü kazandı...

Anadolu Gayrimenkul’un ilk projesi AND, En İyi Ticari Proje ödülü aldı!

Anadolu Gayrimenkul, en yüksek yeşil bina sertifika derecesi olan Leed Platin ön sertifikalı ilk projesi AND ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan DubaiCityScape Global 2014 “En İyi Ticari Proje’’ ödülünü kazandı...

Anadolu Gayrimenkul, Cityscape Global Ödülleri’nde finalde!

Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile alanında dünyanın önemli ödüllerinden “ Cityscape Global 2014 Ödülleri”ne en iyi ticari proje dalında, gelecekteki projeler kategorisinde finale kaldı.

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

Ümraniye'de 28.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Yukarıdudullu Adalı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 28 milyon 723 bin TL'ye icradan satıyor... 

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

AND Anadolu Gayrimenkul'ün Maher Holding’e devri gerçekleşti!

AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin Maher Holding’e devir işlemleri tamamlandı.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

AND Gayrimenkul el değiştiriyor! 70 milyon TL'lik satış!

AG Anadolu Grubu Holding, bünyesinde yer alan AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’yi varlıkları ile birlikte elden çıkartma kararı aldı.

Agd Anadolu Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Agd Anadolu Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demirkaya tarafından kuruldu.

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Anadolu Gayrimenkul projeleri Haberi

Anadolu Gayrimenkul projeleri

EKONOMİDE yaşanan duraklama, seçimler ve son dönemdeki faiz artışlarının gölgesinde gayrimenkul sektörü Ege'de sessiz sedasız büyüyor. 2015'in ilk 8 ayında satışı gerçekleşen 131 bin 844 konut bunun en bariz yansıması. Bu, bir önceki yılın aynı dönemine kıyaslandığında yüzde 19'lik artış anlamına geliyor. 2014'ün ocak ağustos döneminde gerçekleşen konut satışı ise 110 bin 532 idi. Tüm satışlarda dikkat çeken ayrıntı ise düne kadar başta İzmir olmak üzere yatırımcı profili İstanbullulardan oluşurken, bugün tablo değişmeye başlaması. Özellikle sermaye olarak son dönemde güçlenen Kayseri ve Konya gibi Anadolu kentlerinin ikinci evini Ege'den alma yoluna gitmesi. Bu değişimdeki etken ise hem bölgenin gelecek vaat etmesi, hem de yaşam koşullarının daha iyi olması gösteriliyor.


Artışta Uşak 1 numara

TÜİK'in 8 aylık verilerine bakıldığında inşaat sektörünün bir...