23 / 04 / 2024

Anadolu Harikalar Diyarı ne zaman açılacak

Anadolu Harikalar Diyarı ne zaman açılacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 14.35'de Kayseri'ye geldi. Başbakan Erdoğan, Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı'ndaki toplu açılış törenine katılacak, daha sonra Yozgat Boğazlıyan'da halka hitap edecek.

Anadolu Harikalar Diyarı yaz sonu hizmete açılıyor!

Harikalar Diyarı‘nda eğlence parkı, hayvanat bahçesi, tünel akvaryum, su kayağı tesisi, buz pateni pistleri, binicilik, at yarışı parkurları, lazer oyunları merkezi, hobi bahçeleri ve bilim merkezi gibi etkinlik alanları yer alacak...

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmalarında son durum!

Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı yanında hizmet sağlayacak Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Anadolu Harikalar Diyarı’ndaki binalar onarılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı’ndaki binaların bakım ve onarımı için ihale düzenledi.

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Kayseri Bilim Merkezi açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü (sağda) ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki (solda), TÜBİTAK ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocasinan ilçesindeki Anadolu Harikalar Diyarı'nın içine yapılan Kayseri Bilim Merkezi'nin açılışına katıldı.

Erzurum'daki kentsel dönüşüm Doğu Anadolu'ya rol model oldu!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentte yaptığı değişim ve dönüşümle Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki yöneticilere rol modeli oldu. Başkan Sekmen, Dadaşlar diyarında yaptığı hizmetlerle Erzurum’u yeniden Doğu’nun Paris’i yaptı.

Ordu kentsel dönüşümde son durum ne?

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ arasında, Ordu’da uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projeleri’yle ilgili protokolün imzalanmasıyla birlikte Fatsa’ya yapılması planlanan Cumhuriyet Meydanı ve Harikalar Diyarı Projesi, herkesi heyecanlandırdı.

Fatsa'ya 'Harikalar Diyarı Projesi' geliyor!

Kentsel dönüşüm kapsamında Büyükşehir Belediyesi ile koordineli yapılacak olan Harikalar Diyarı Projesi, Yeni Cumhuriyet Meydanı Projesi ile bir bütün olacak ve 210 dönüm büyüklüğünde alana sahip olacak.

Kayseri Bilim Merkezi'nde açılış öncesi inceleme gezisi düzenlendi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Harikalar Diyarı içerisine yaptırılan Kayseri Bilim Merkezi henüz kapılarını ziyaretçilerine açmadan örnek oldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nden bir heyet merkezde incelemelerde bulundu.

Anadolu Harikalar Diyarı'nın 2 binası Mies Ödülleri'ne aday gösterildi!

Anadolu Harikalar Diyarı, mimari yapısıyla da Avrupa'nın en önemli ödülüne aday gösterildi. Mies Van Der Rohe Avrupa Çağdaş Mimarlık Ödülleri'ne aday gösterilen projeler arasında Harikalar Diyarı'nın iki binası da yer alıyor.

Kayseri Anadolu Harikalar Diyarı'na Bilim Merkezi kuruluyor!

TÜBİTAK ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliği ile 55 bin metrekare alanda kurulmakta olan Bilim Merkezi, Anadolu Harikalar Diyarı'nın en ilgi çekici etkinlik alanlarından biri haline gelecek.

Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi 2015'te açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile TÜBİTAK ' ın işbirliği ile Anadolu Harikalar Diyarı tema parkında yapımına başlanan Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi ' nin kaba inşaatı tamamlandı...

Harikalar Diyarı yerli turistlerin ilgi odağı oldu!

Harikalar Diyarı, Kayseri dışından da çok sayıda insanı Kayseri'ye çekiyor. Su Kayağı Parkı'nın her hafta sonu farklı şehirlerden gelen müdavimleri Kayseri'deki tesisin Türkiye'nin en iyi tesislerinden birisi olduğuna dikkat çekiyor

Başbakan Erdoğan Anadolu Harikalar Diyarı toplu açılış törenini gerçekleştirdi!

Harikalar Diyarı'ndaki toplu açılış töreninde Kayseri'yi Orta Anadolu'nun taçlandırılmış bir ili olarak değerlendiren Başbakan Erdoğan, "Merkezi yönetim olarak belediyemizle omuz omuza vereceğiz ve Kayseri'yi daha da büyüteceğiz" dedi.

Anadolu Harikalar Diyarı ne zaman açılacak Haberi

Anadolu Harikalar Diyarı ne zaman açılacak


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 14.35'de Kayseri'ye geldi.  Erdoğan'ı, Erkilet Havalimanı'nda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, milletvekilleri, belediye başkanları ve diğer yetkililer karşıladı.


Başbakan Erdoğan, Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı'ndaki toplu açılış törenine katılacak, daha sonra Yozgat Boğazlıyan'da halka hitap...