23 / 04 / 2024

anadolu konut kültürü

anadolu konut kültürü

Anadolu'daki insanların artık daha kullanışlı metrekareler ve sosyal tesisli projeler tercih ettiğini belirten Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Anadolu'da bugüne kadar büyük ve tek bina şeklinde yapılar vardı" dedi

TOKİ Niksar Kültür projesinde başvurular bugün başladı!

TOKİ Niksar Kültür Mahallesi projesinde yer alan 18 konut yüzde 40 engelli vatandaşlar için açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. 

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

4 maddede sitelerde yaşam kültürü!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde yaşam kültürü" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Tokat Niksar Kültür 4. Etap Orta Gelir Grubu kura sonuçları!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi 4. Etap 306 Konut Projesi Orta Gelir Grubu için kura bugün çekiliyor..

TOKİ Tokat Niksar Kültür 4. Etap kura sonuçları 2018!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi konut projesi kapsamındaki 305 konutun kurası bugün çekiliyor. TOKİ Tokat Niksar Kültür 4. Etap kura sonuçları 2018 açıklandıktan sonra burada yer alacak..

Tokat Niksar Kültür 4. Etap kurası bugün çekiliyor!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi konut projesi kapsamında satışa sunulmuş olan 305 konutun kurası bugün çekiliyor..

Etnospor Kültür Festivali'ne katılana konut hediye edilecek!

Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında açıklamalar yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, bu yıl gerçekleştirilecek etkinliğe katılacaklar için ev müjdesi verdi. 

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu yerleşkesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara’nın Çankaya İlçesi Beytepe Mahallesi’nde hayata geçireceği Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu yerleşkesinin ihalesi yapıldı.

Afyonkarahisar'a Dinar Kültür Evi inşa edilecek!

Afyonkarahisar'da Dinar Kültür Evi hayata geçirilecek.Bölgeye değer katması beklenen proje Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi'nin hemen yanında bulunan araziye inşa edilecek.

Karma konut projeleri eski mahalle kültürünü yansıtıyor!

Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Direktörü Soner Keleş, karma projelerin oturum amacıyla konut satın alanlar için de renkli bir yaşam alanı sunduğunu belirtti. Keleş, Eski mahalle kültürünün günümüze uyarlanmış halinde olduğunu söyledi.

Kültür ve Mekan Toplantıları'nda dönüşen kentlere ışık tutuldu!

Özyeğin Üniversitesi’nin ev sahipliğinde üçüncüsü gerçekleştirilen ‘Kültür ve Mekan Toplantıları’ dizisinde, küresel ve yerel etkiler ile farklılaşan İstanbul ve konut çevrelerine ışık tutuldu.

Türkiye'de 100 bin 746 taşınmaz kültür varlığı bulunuyor!

Binlerce yılda çok sayıda uygarlığın kurulduğu Anadolu topraklarında 100 bin 746 adet korunması gereken tescilli taşınmaz kültür varlığı bulunuyor.

anadolu konut kültürü Haberi

anadolu konut kültürü


Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, İstanbul'da son 10 yılda yaşanan ev kültürü değişiminin Anadolu illerine de yayıldığını söyledi. Anadolu'daki insanların artık daha kullanışlı metrekareler ve sosyal tesisli projeler tercih ettiğini belirten Özyurt, "Anadolu'da bugüne kadar büyük ve tek bina şeklinde yapılar vardı. İnsanlar artık İstanbul'daki markalı konut projelerinde olduğu gibi küçük, işletme maliyeti uygun ve sosyal alanı fazla evler istiyor"...