16 / 04 / 2024

Anadolu Yakası gayrimenkul sektörü

Anadolu Yakası gayrimenkul sektörü

İstanbul'un Anadolu Yakası gayrimenkul sektöründe değer kazanmaya devam ediyor. Bölgede, ulaşımın kolaylaşmasıyla birlikte oturumcu talebi de yüksek.

Kuzguncuk ve Beylerbeyi'nin Anadolu Yakası'nda eşi yok! Konut yatırımcıları her zaman kazanır!

Gayrimenkul Danışmanı Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut; İstanbul'da Avrupa yakası için Bebek-Emirgan-Yeniköy nasıl değerliyse, Anadolu yakası için de Beylerbeyi-Kuzguncuk'un aynı öneme sahip olduğunu belirterek yatırımcıların her zaman kazançlı çıkacaklarını belirtti.

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

Anadolu Yakası konut projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beyttürk iştiraki olan Reagroups Gayrimenkul Pazarlama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, İstanbul'da yabancı yatırımcı ilgisinin son dönemde Anadolu Yakası konut projelerine yöneldiğini söyledi.

Konutta Anadolu Yakası rüzgarı!

İstanbul'un Anadolu Yakası gayrimenkul sektöründe değer kazanmaya devam ediyor. Bölgede, ulaşımın kolaylaşmasıyla birlikte oturumcu talebi de yüksek.

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi 450 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi 450 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Anadolu Yakası prestijli projelerle değerleniyor!

Mandarins Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özeçoğlu, Anadolu yakasında özellikle son yıllarda gerçekleştirilen projelerin bölgenin değerini artırdığını ve prestij kazandırdığını belirtiyor

Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım hedefi!

Ünlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, gayrimenkul sektöründe hedef büyütecek. Ünlü, Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım yapacaklarını açıkladı.

Akılcı dönüşümle Kartal, Anadolu yakasının merkezi olacak!

Yürüyen gayrimenkul projelerinde 20 milyar dolarlık hacmi yakalayan Kartal, önüne iddialı bir hedef koydu: 20 yılda 200 milyar dolar. Başkan Öz’ün planı, akılcı dönüşümle Kartal’ı Anadolu yakasının merkezi yapmak

Ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nın cazibesini artırdı!

Hızlanan ulaşım çalışmalarıyla gayrimenkul piyasasının en önemli etkenlerinden olan erişilebilirliğin artması, Anadolu Yakasının değerini artışa geçirdi ve Avrupa Yakası ile yarışır duruma getirdi

Anadolu yakasında emlak fiyatları ciddi yükselişe geçti!

Göçler ve ulaşım sıkıntısıyla boğulan Avrupa yakası, Anadolu yakasını cazip hale getirdi. Mevcut altyapı ve kentsel dönüşüm projeleri bittiğinde gayrimenkul fiyatlarında ikincil bir yükseliş dalgası bekleniyor

İstanbul 'un Anadolu Yakası'nda konut fiyatları arttı!

İstanbul'daki gayrimenkul fiyatları tırmanışını sürdürüyor. Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı, daha uygun fiyatlı konut alternatifleri sunan Anadolu yakasında fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışıyor.

Anadolu yakası ayrı bir kent olarak şekilleniyor!

İstanbul'un çok önemli bir değişimin eşiğinde olduğuna dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes; "İstanbul 2010'lara kadar Anadolu yakasının yatakhane ya da otel olarak kullanıldığı bir konumdaydı" dedi..

Anadolu Yakası gayrimenkul sektörü Haberi

Anadolu Yakası gayrimenkul sektörü

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda konut yatırımları gün geçtikçe artıyor. Bölgede hızlanan proje yarışının temelinde ise mega ulaşım yatırımlarının etkisi gözlemleniyor. 


3. Köprü, metro-metrobüs yatırımları, Marmaray, Avrasya Tüneli gibi belli başlı ulaşım yatımları yakanın değerini artırdı. Ulaşım kolaylığı nedeniyle hem yatırımcı, hem de oturumcu için tercih sebebi arasında.


Bölgenin merkezleri Kadıköy, Kartal, Maltepe ve Ümraniye olarak görülüyor. Anadolu Yakasının Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli gibi yeni gelişim noktaları fiyat nedeniyle tercih ediliyor. 


Finansın merkezi





İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, Ataşehir ve Ümraniye başta olmak üzere birçok ilçeye değer kattı. 2011 yılından bu yana düzenlenen imar planlarıyla gözde olmaya başlayan bölge, finansın merkezi konumuyla artarak değerlendi. Bölgedeki en düşük metrekare...