24 / 04 / 2024

anadolu yakası kartal

anadolu yakası kartal

Kartal; deniz, kara, demiryolu ve Sabiha Gökçen Havaalanına 15 dakika uzaklığı ile tüm ulaşım araçlarını kullanılabilme avantajına sahip bir bölge. Anadolu yakasının cazibe merkezi olmaya aday.

Kartal'ın gelişiminin değerlendirileceği toplantı ertelendi!

Kartal'ın gelişimi için 13 Haziran 2013 Perşembe günü saat 10.30'da Kartal Villa Garden'de gerçekleştirilecek olan olan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi...

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Anadolu Yakası'nın avantajlı ilçeleri: Kartal, Pendik,Tuzla!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 7 kentsel dönüşüm projesi!

Markalı konut projelerinin sayısı gün geçtikçe artarkan kentsel dönüşüm projeleri de artmaya devam ediyor. İstanbul'da Anadolu Yakası'nda özellikle Kartal ve Fikirtepe'de yoğunluk olduğu görülüyor. Peki bu bölgelerde hangi projeler var?

Kartal, Anadolu Yakası'nın konutta yükselen değeri!

Değerine değer katan İstanbul Anadolu Yakası'nda kentsel dönüşümle yükselişe geçen Kartal dikkatleri çekiyor.

Akılcı dönüşümle Kartal, Anadolu yakasının merkezi olacak!

Yürüyen gayrimenkul projelerinde 20 milyar dolarlık hacmi yakalayan Kartal, önüne iddialı bir hedef koydu: 20 yılda 200 milyar dolar. Başkan Öz’ün planı, akılcı dönüşümle Kartal’ı Anadolu yakasının merkezi yapmak

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 11-12 Ocak 2016!

Anadolu yakasındaki bazı ilçelere 11-12 Ocak'ta elektrik verilemeyecek.Kartal, Maltepe, Kadıköy ve Çekmeköy'ün bazı mahallelerinde, 11-12 Ocak'ta elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 21 Aralık!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe, Tuzla, Üsküdar, Kartal, Kadıköy, Maltepe ve Pendik'in bazı mahallelerinde 21 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 17 Kasım 2015 süresi!

Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelere 17 Kasım'da elektrik verilemeyecek.Sultanbeyli, Şile, Üsküdar, Kartal, Ümraniye, Kadıköy, Pendik ve Maltepe'nin bazı mahallelerinde, 17 Kasım'da elektrik kesintisi yapılacak.

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satılık!

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satılık daire teslimlerinin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 7 bloktan oluşan proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilecek.

Anadolu Yakası'ndaki 2 metronun 4 yeni hattına bakanlıktan onay!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Üsküdar-Dudullu-Çekmeköy Metro Hattı ve Kartal-Kaynarca Metro Hattı'nın devamı olarak hayata geçirilecek 4 yeni hat için bakanlıktan onay geldi.

Anadolu Yakası'ndaki 2 metroya 4 yeni hat geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Üsküdar-Dudullu-Çekmeköy Metro Hattı ve Kartal-Kaynarca Metro Hattı'nın devamı olarak toplamda 4 yeni hat yapılacak. İşte hat güzergahları...

Kartal Anadolu Yakası'nın yeni merkezi olacak!

2006 yılında Kartal, Anadolu Yakası'nda İstanbul'un yeni merkezi olabilmek amacıyla, büyük ölçekli bir yatırıma hazırlanıyormuş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

2006 yılında Kartal, Anadolu Yakası'nın yeni merkezi olacak!

2006 yılında Kartal, Anadolu Yakası'nda İstanbul'un yeni merkezi olabilmek amacıyla, büyük ölçekli bir yatırıma hazırlanıyormuş. Kartal'da 550 hektar alana, yatırım tutarı 5 milyar doları bulacak bir kompleks inşa edilecekmiş.

anadolu yakası kartal Haberi

anadolu yakası kartal

Projeler vardır, Bahçeşehir, Ataşehir gibi bölgenin geleceğine yön verir. Projeler vardır  bölgedeki değişime yön verir. İşte Kartal'da değişim  " kentsel dönüşümden "önce gayrimenkul projeleri ile başlamış.

Kartal'da Soyak tarafından  Evreka ile başlayan gayrimenkul hamlesi, Teknik Yapı tarafından geliştirilen Uplife Park ve Uprise Elite ile anlam kazanırken, Dumankaya Vizyon ile uluslararası boyut kazanmış.  Kartal bu gidişle gayrimenkul projelerinin yarışacağı " arena " haline gelecek.

Sonuç da Kartal ve Kartal'lı olmak isteyenler kazanacak. Soyak, Teknik Yapı ve Dumankaya'yı bu çesaretli adımları ve Kartal'ın değişimine katkılarından dolayı kutluyorum.

Gayrimenkul fuarında " Kartal'da arsa, arazisi olanların " ayrış...