26 / 04 / 2024

anadolu yakası tepeören villaları

anadolu yakası tepeören villaları

Kartal, Pendik ve Tuzla üçgeninde yatırım yapacak ve oturacak proje arayanlar, bu proje size göre.

Anadolu yakası ayrı bir kent olarak şekilleniyor!

İstanbul'un çok önemli bir değişimin eşiğinde olduğuna dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes; "İstanbul 2010'lara kadar Anadolu yakasının yatakhane ya da otel olarak kullanıldığı bir konumdaydı" dedi..

Kartal Anadolu yakasının merkezi oluyor!

Kartal, Anadolu yakasının merkezi olma yönünde gelişiyor ve dönüşüyor. Kartal’da dönüşüm çalışmalarını başlatan Op. Dr. Altınok Öz, kentsel ve deprem dönüşümü konusunda öncü olan çalışmalarla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Anadolu yakasındaki binalara cephe siluet modelleme projesi!

İstanbul'un ana ulaşımını sağlayan D-100 karayolundaki binaların cephe düzenlemesi için yapılan çalışmalar kapsamında Anadolu Yakası'ndaki binalar da düzenlenecek..

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 25 Nisan 2015!

Anadolu Yakası 'ndaki Ataşehir, Çekmeköy, Kadıköy, Maltepe ve Sultanbeyli'nin bazı mahallelerinde, 25 Nisan 'da elektrik kesintisi uygulanacak.

İstanbul Anadolu yakasında gayrimenkul yükselişe geçti!

Ülkemizde gayrimenkul sektörü hızla yükselişe geçerken bu pastadan en fazla payı alan şehir tabi ki de İstanbul olarak karşımıza çıkıyor. Anadolu yakasında gayrimenkul gün geçtikçe daha da yükseliyor..

Şua İnşaat Anadolu yakasına 3 milyar liralık değer katacak!

Şua İnşaat, Fikirtepe ve Kartal'da konumlandırdığı iki projede inşa çalışmalarına başlayacak. Firma, Ataşehir ve Göztepe'deki kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken, yeni projelerle birlikte Anadolu yakasına 3 milyar TL'lik değer katacak.

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Çekmeköy'de bir araya geldi!

Anadolu Yakası Belediye Başkanları’nın her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri koordinasyon toplantılarının Nisan ayı buluşması, Çekmeköy’de gerçekleştirildi. Toplantıya Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ev sahipliği yaptı...

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği yurt dışı fuarlarına katılacak!

Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), yurt dışmdaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi imar planı askıda!

Karayolu Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı Kuzey Marmara Otoyolunun Tuzla Akfırat Tepeören Geçişine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkanları Pendik'te bir araya geldi!

İstanbul Anadolu Yakası AK Partili Belediye Başkanları Koordinasyon toplantısının 145’inci oturumu Pendik’te gerçekleşti. Kahvaltı eşliğinde gerçekleşen toplantıya Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin de katıldı...

Anadolu yakasının en doğal projesi: Aydos Country!

Lansmana özel indirim ve fırsatları devam eden Aydos Country Evleri İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. Proje "Anadolu yakasının en doğal projesi: Aydos Country" sloganıyla tanıtılıyor.

Lüks konut projeleri rotayı Anadolu yakasına çevirdi!

Ulaşım projelerin hızla hayata geçmesiyle lüks projelerin merkezi haline gelen Anadolu yakası, yeni projelere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor..

1984 yılında İstanbul, Anadolu Yakası'nda büyüyecekmiş!

1984 yılında İstanbul, Anadolu Yakası'nda büyüyeecekmiş. Devlete ve holdinglere ait hizmet sektörlerini Avrupa Yakası'ndan Kartal - Bostancı arasına taşıyarak, konut ve ulaşım gibi birçok sorun çözüme kavuşacakmış.

anadolu yakası tepeören villaları Haberi

anadolu yakası tepeören villaları

 

Akfırat beldesi İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen ve en prestijli bölgesi olma yolunda ilerliyor. Formula-1 Pisti ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nın da yer aldığı bölgede her geçen gün yeni bir konup projesi yükseliyor. Bölgenin en prestijli konut projelerinin başında ise Tepeören Villaları geliyor.

Yapımına 2003 yılında başlanan Tepeören Villaları, 101 adet müstakil villadan oluşuyor. Projede 235 300 ve 415 metrekare olmak üzere üç tip villa seçeneği yer alıyor.

Tepeören Villaları'nın satış ve pazarlama faaliyetini yürüten Kozyatağı RE/MAX Yıldız Gayrimenkul Satış Direktörü Gamze...