24 / 04 / 2024

anadolu yakası yeni metro hattı

anadolu yakası yeni metro hattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

Anadolu Yakası'nda metro 110 kilometreye ulaşmış olacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Habertürk'te, İstanbul 1.bölge Cumhur İttifakı'nın adayları ile buluştu. Binali Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu. 

Kadir Topbaş: Boğaz‘a teleferik Anadolu‘ya metro yapılacak, ulaşım yatırımları artacak!

Ulaşım yatırımlarıyla İstanbul trafiğine büyük bir rahatlama sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Boğaz‘a teleferik Anadolu‘ya metro projeleriyle ulaşım yatırımları artacak...

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

Anadolu Yakası'nın avantajlı ilçeleri: Kartal, Pendik,Tuzla!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

Yeni projelerle Anadolu Yakası çekim merkezi olacak!

Fortune Türkiye, Emaar Türkiye işbirliği ile Anadolu Yakasının iş ve fikir önderleri yeni bir toplantıda bir araya geldi. Anadolu Yakası'nı odağa alan toplantılar dizisinin ikincisinde, sosyal yaşam ve kaliteli iş döngüsü açısından Anadolu Yakası değerlendirildi. 

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

İşte Anadolu Yakası'nın en yeni projeleri!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Anadolu Yakası'nda daire sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sağlanıyor. İşte Anadolu Yakası'nın en yeni projeleri...

Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni!

"Lüksün en doğal hali mi, doğanın en lüks hali mi" sloganıyla basına tanıtılan Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri ön satışlara başlayacak. İşte Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni...

Kaçak günübirlik evler Anadolu Yakası’nı sardı!

Kaçak günübirlik evler, hükümetin hayata geçirdiği yeni uygulamalar ile kontrol altına alınmaya başladı. Ancak yine de günübirlik kiralık evler İstanbul Anadolu Yakası’nda geniş bir faaliyet alanı buluyor. Bu bölgede 45 adet müstakil bina ‘günübirlik kiralık’ adı altında otelcilik faaliyeti yapıyor.

Anadolu Yakası’na yeni yol geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Yakası’nda, sahil yolunu E-5 ve TEM Otoyoluna entegre edecek. Yeni yol nereden geçecek?

216 Yapı'dan Anadolu Yakası'na 3 yeni proje!

216 Yapı, İstanbul’un Anadolu yakasında, Fenerbahçe Dalyan’da, 25 milyon dolarlık yatırımla ultra lüks projeye başlıyor. 216 Yapı, Anadolu yakasında Kozyatağı ve Taşdelen’de olmak üzere iki proje daha yapacak.

Hazır ofislerin yeni gözdesi Anadolu Yakası!

Son yıllarda İstanbul’daki plaza yatırımlarının artması ile hızlı bir gelişme grafiği yakalayan hazır ofis sektörü, bugün gözünü Anadolu yakasına çeviriyor.

TOKİ Anadolu Yakası'nda sosyal konut üretecek!

TOKİ Başkanı Turan: "Anadolu Yakası'nda da sosyal konut için yeni alanlar üretiyoruz. Bu yeni alanın nerede olacağını söylemeyeceğim. Yoksa spekülasyon yapılarak fiyatlar artırılıyor" dedi.

İstanbul Anadolu Yakası'nda yabancıya konut satışı arttı mı?

Anadolu Yakası yabancıya konut satışında iddiasını artırıyor. Bölge yapılan yeni yatırımları ve Bağdat Caddesi’ni yurtdışında tanıtarak yabancıya daha fazla konut satmayı amaçlıyor.

anadolu yakası yeni metro hattı Haberi

anadolu yakası yeni metro hattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Ümraniye ile Sancaktepe’den geçen Hastane – İmes Metro Hattı için start verdi.

Ümraniye ve Sancaktepe ilçe sınırları içinde kalan Hastane ve İMES İstasyonları arasında, toplam 3 istasyondan meydana gelen Sarıgazi - Türkiş Blokları Metro Hattı 900 milyon liraya mal olacak.

İstanbul Anadolu yakası Yenidoğan – Sarıgazi - Hastane Metro hattının uzatması olacak olan yeni hat, bahsedilen hattın son istasyonu olan Hastane İstasyonu sonrasında başlayıp ihale kapsamında kesin projeleri hazırlanacak olan ara iki istasyonu takiben iş kapsamının son istasyonu olan İMES’te tamamlanacak. 5.1 kilometre uzunluğa sahip olan yeni metro hattı, ulaşım planlarına işlendiği şekilde, yapım aşamasında olan Dudullu Bostancı Metro Hattı’nın Türkiş Blokları İstasyonu ile entegre sağlamak yerine, proje çalışmaları kapsamında...