24 / 04 / 2024

Anadolunun en etkin iş insanları

Anadolunun en etkin iş insanları

"Anadolu'nun En Etkin 50 iş insanı” araştırmasının 2020 sonuçları belli oldu. Özak Global Holding ise listede 37. sırada yer aldı.

Bosch WAU24T91TR Serie 4 Çamaşır Makinesi en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch WAU24T91TR Serie 4 Çamaşır Makinesi; kırıştırmadan özenli ve etkin yıkama yapar. Hassas sensör sistemi ile en verimli su tüketimini sağlar. Peki, Bosch WAU24T91TR Serie 4 Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri ne? İşte detaylar...

İTÜ’den çarpıcı deprem raporu: En belirgin yıkım nedenlerini tek tek açıkladılar!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin bir ön inceleme raporu hazırladı. Hazırlanan raporda yıkılan binaların enkaz haline gelmesinde birçok parametrenin etkin olduğu belirtilerek en belirgin yıkım nedenleri olarak görülen maddeler de sıralandı.

Sürdürülebilir gayrimenkule talep arttı!

Denge Değerleme, sürdürülebilirliğin stratejik önemine de vurgu yapmak her gün gelişen, değişen ve evrilen, ‘sürdürülebilirlik’ kavramanı en etkin anlamda özümsemek adına konunun uzmanları ile ‘Kalıcı Refahın Anahtarı Sürdürülebilirlik’ web konferansı düzenledi. 

Emlakçılık yapmak için hangi şartlara sahip olunmalı?

Emlak sektörünün en etkin aktörleri emlakçılar. Çoğu zaman emlakçı ile kiralayan veya emlakçı ile gayrimenkul satın alan arasında sorunlarla karşılaşılabiliyor. Peki taraflar arasında alım ve satım sürecinde neler yapılmalı? Herkes emlakçılık yapabilir mi?

Özak Global Anadolu'nun en etkin 37. iş insanı oldu!

"Anadolu'nun En Etkin 50 iş insanı” araştırmasının 2020 sonuçları belli oldu. Özak Global Holding ise listede 37. sırada yer aldı.

Mustafa Dündar: Osmangazi'de yeni ve modern bir şehir inşa ediyoruz!

Bütçesini en verimli ve en etkin şekilde kullanmasının neticesinde birbirinden önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçeye yeni bir tesis daha inşa ediyor.

Ahmet Akbalık, Anadolu'nun En Etkin 50 İş İnsanı listesinde 37'nci sırada!

Anadolu'nın En Etkin 50 İş İnsanı araştırmasının 2019 sonuçları belli oldu. Her biri bulundukları kentlerde şirketleriyle ciddi istihdam sağlıyor, vergi rekoru kırıyor ve yaptıkları sosyal yatırımlarla bölge ekonomisine güç veriyor...

İnşaatta en etkin 4 CFO!

2019 yılının sürdürülebilir başarılarıyla dikkat çeken En Etkin 50 CFO’su listesinde yer alan inşaatın patronları sizler için sıralandı...

Barış Ekener kimdir?

Sur Yapı'nın Gayrimenkul Geliştirici, Pazarlama ve Satış Müdürü Barış Ekener, Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su listesinde yer aldı.

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklandı!

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

Depremin zararlarını azaltmanın yolu dayanıklı yapılar inşa etmek!

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, depremlerin oluşturacağı bu zararları azaltmanın en etkin iki yolu ise depreme dayanıklı yapılar inşa etmek olduğunu söyledi...

Samsun'da en riskli deprem bölgesi Ladik!

Samsun Jeoloji Mühendisleri Odası Şube Başkanı Gül Yüzüncü Yılmaz, Samsun'da olası bir depremde en riskli bölgenin Ladik olduğunu ve denetim firmalarının etkin kullanılması gerektiğini belirtti...

Deprem riski için kanca sistemli kapılar tercih edilmeli!

Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, depremlerin oluşturabileceği hasarları azaltmanın en etkin yolunu anlattı. Pekgüzel, en etkin yolun depreme dayanıklı yapılar inşa etmekten geçtiğini söyledi.

Anadolunun en etkin iş insanları Haberi

Anadolunun en etkin iş insanları

Bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen ve Anadolu'nun önde gelen iş insanlarını sıraladığımız "Anadolu'nun En Etkin 50 iş insanı” araştırmasının 2020 sonuçları belli oldu.

Ekonomiye yön veren, istihdam yaratan, vergi rekortmeni olan isimleri bir araya getirdiğimiz 50 ismin yer aldığı listede zirvenin sahibi yine değişmedi. Sanko Holding'in onursal başkanı Abdülkadir Konukoğlu, bölgenin kalkınmasına verdiği ekonomik ve sosyal destekle zirvede yer aldı. İkinci sırada Osmaniye'den dünyaya açılan demir-çelik devi Tosyalı Holding'in yönetim kurulu başkanı Fuat Tosyalı var. Son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarla dikkatleri çeken Gaziantepli Erdemoğlu Holding'in yönetim kurulu başkanı Ibrahim Erdemoğlu ise Anadolu'nun en etkin üçüncü ismi oldu.

Ekonomist'in geleneksel hale getirdiği “Anadolu'nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırmasının 2020 sonuçları
netleşti. "En Etkin 50" listemizde İstanbul, Ankara ve İzmir haricindeki kentlerde ekonomiye yön...