18 / 04 / 2024

analyalı müteahhitler

analyalı müteahhitler

Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) konut satış rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türk müteahhitler markalarını yurtdışına taşıyor!

Türkiye’de, inşaat firmaları içerideki fırsatlar kadar dışarıdaki fırsatlardan da yararlanmak için kollan sıvadı. Müteahhitler, markalarını yurtdışına taşımaya başladı.

Türk müteahhitler rotayı yurtdışına çevirdi!

Seçim sonrası yeni projelerin birbiri ardına açıklandığı Türkiye’de, inşaat firmaları içerideki fırsatlar kadar dışarıdaki fırsatlardan da yararlanmak için kollan sıvadı. Müteahhitler, markalarını yurtdışına taşımaya başladı.

Müteahhitler konut kredisi faizlerinde düşüş bekliyor!

Konut kredisinde düşük faiz beklentisi arttı. Müteahhitler yakın gelecekte yüzde 1’in altının test edileceğini söyledi. Faizin 0,95’e gerilemesi ise 100 bin liralık krediyi 10 yıl vadede 25 bin 573 lira ucuzlatacak.

Türk Müteahhitler 9 ayda 15.3 milyar dolarlık iş yaptı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), 2015 yılının üçüncü çeyreğine ilişkin İnşaat Sektörü Analizi'ni yayınladı. Rapora göre; 2015 yılının ilk 9 ayında, yurtdışında 15,3 milyar ABD dolarını bulan toplam 92 proje üstlenildi.

Müteahhitler tek parti iktidardan memnun!

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Müteahhitler seçim sonuçlarından memnun!

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. Ercan Uyan, "Hükumetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Müteahhitler tek parti iktidarından memnun!

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. İşte, gayrimenkul sektörünün seçim sonrası yorumları....

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 1 Kasım seçim değerlendirmesi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı 1 Kasım Seçim Değerlendirmesi yaptı. Öncelik, daha fazla vakit kaybetmeden sosyal ve ekonomik reformların devreye alınması ve güven ortamının tesis edilmesidir.

Bornovalı müteahhitler hedef büyüttü!

Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği, uzun bir aranın ardından kente katkı sağlamak maksadıyla Hasan Ali Karaman başkanlığında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği'nin başkanı Erol Demir seçildi!

Sultanbeyli Müteahhitler ve Emlakcılar Derneği (SULMED) 22.10.2015 tarhinde yapılan Kurultayla başkanını Belirledi. Oyların tamamını alan Erol DEMİR Derneğin Başkanı seçildi.

Sakaryalı müteahhitler hizmet protokolünü imzaladı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Üyeleri ile birinci derece yakınları, göz sağlıkları için anlaşma yaptı. Sakarya Müteahhitler Birimi Derneği; özel bir göz hastane protokol imzaladı.

Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin!

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, "Atlanta’daki Türk- Amerikan Ticaret Odası ile yapılan anlaşma sayesinde ise orada yükselen inşaat sektörü için adımlar atılacak. Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin." dedi.

Süleyman Akbıyık: Müteahhitler borçlanarak inşaat yapıyor!

Müteahhitlerin son zamanlarda zorluklar yaşadığını ifade eden Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, inşaat sektöründeki olumsuzğun önce yabancılara konut satışların durmasıyla başladığını söyledi.

analyalı müteahhitler Haberi

analyalı müteahhitler

Antalya'daki Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, 2017 yılından umutlu olduklarını ve Rusya ile ilişkilerin yeniden normalleşmesiyle yabancılara konut satışının yeniden artacağını bildirdi.


Saraç, yaptığı yazı açıklamada, Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) konut satış rakamlarını değerlendirdi.


Türkiye genelinde 2016 yılı konut satışının, bir önceki yıla göre yüzde 4 artarak 1 milyon 341 bin 453 konut ile rekor kırdığına dikkati çeken Saraç, inşaat sektörünün kazandırmaya devam ettiğini ve 2017'de de sektörün büyümeye devam etmesini beklediklerini bildirdi.


Çok zor bir yılı rekor konut satışıyla geride bırakmanın inşaat sektörü adına büyük bir başarı olduğunu vurgulayan Saraç, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet, kriz sürecini başarıyla yönetti ve sektörü ayakta tutacak hamlelere imza attı. 2017 yılında da sektörü destekleyecek adımların atılmasını ümit ediyoruz. Yeni kampanyalarla bu başarıyı...