24 / 04 / 2024

Anchor Turizm Ofis Kiralama adres

Anchor Turizm Ofis Kiralama adres

Anchor Turizm Ofis Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güldiker tarafından kuruldu.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Anchor Turizm Ofis Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anchor Turizm Ofis Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güldiker tarafından kuruldu.

Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Burak Ergin tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Modaslan Giyim Tekstil, Dubai'de ofis açıyor!

Turizm sektöründeki durgunluk nedeniyle iç pazarda yaşanan daralmayı ihracatla kapatan Modaslan Giyim Tekstil, 2017 yılı içinde Dubai'de ofis açarak pazar payını genişletmenin planlarını yapıyor.

Katar Turizm Kurumu İstanbul'da ofis açacak!

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "2016 yılı üçüncü çeyreği pazarlama zirvesi" toplantısı sırasında yapıldı. Katar Turizm Kurumu, İstanbul'da temsilcilik ofisi açacağı bildirildi.

Nusal İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nusal İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Nuh Usal ve Nurettin Türkdal ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Kartal, Yalı Mahallesi, Topselvi Caddesi, Mai Residence Ofis'te kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya'da ofis açacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Antalya'da bir ofis açacaklarını ve bir müsteşar yardımcısı ile ilgili bürokratların düzenli olarak kente gelerek turizm sektörünün sorunlarını yakından takip edeceklerini bildirdi.

Al Ajajı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Al Ajajı Turizm Limited Şirketi, Ahmad A.A. Al Ajajı tarafından 500 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı Mall Of İstanbul Ofis'te kuruldu.

ÖZAK GYO basın toplantısı 26 Kasım'da!

Türkiye inşaat sektörünün lider şirketlerinden ÖZAK GYO, fark yaratan konut, turizm, ofis ve ticari ünitelerden oluşan nitelikli projeleri ile portföyünü geliştirmeyi ve büyümeyi sürdürüyor.

İŞ GYO Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı!

İŞ GYO, Halkalı'daki Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı. KDV dahil 82 milyon 10 bin TL bedelle satılan binanın bedeli tapu devir işlemleri ile eş zamanlı olarak tahsil edildi.

İş GYO'nun Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Küçükçekmece Halkalı'da bulunan Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm inşaat'a sattığını duyurdu.

İş GYO'nun Güneşli Ofis Binası 69.5 milyon TL'ye satıldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da yer alan Güneşli Ofis Binası 69 milyon 500 bin TL'ye Sun Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı.

Cirit Turizm Folkart Towers'ta ofis açtı!

Cirit Turizm ve Cirit Gayrimenkul firmaları 600 metrekarelik bir alanda Folkart Towers'ın 37'nci katında hizmet vermeye başladı.Cirit Turizm ve Cirit Gayrimenkul Folkart Towers'ın 37'nci katında yer alıyor.

Anchor Turizm Ofis Kiralama adres Haberi

Anchor Turizm Ofis Kiralama adres

Anchor Turizm Ofis Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güldiker tarafından kuruldu.

Anchor Turizm Ofis Kiralama Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya...