19 / 04 / 2024

AND Gayrimenkul almanya

AND Gayrimenkul almanya

AND Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen ‘Yeni Nesil Mahalle’ konseptli AND Pastel projesi, Almanya’da görücüye çıktı. AND Almanya'dan 18 milyon TL ciro ile döndü. 

AND Gayrimenkul Almanya’da yatırımcıları ile buluştu!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Avrupa turnesinin ilk durağı Almanya’da yatırımcıları ile buluştu. Almanya’da yaşayan Türkler ve yatırımcılarla buluşan AND Gayrimenkul, AND Pastel projesi ile yoğun ilgi gördü.

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında rekor düşüş!

Konut fiyatlarında tarihi düşüşlerin yaşandığı Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında da yüzde 16,5 oranında düşüş yaşandı. Yaşanan bu durum ile ilgili olarak ülkenin ciddi bir emlak krizi ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Almanya'da yaklaşık 36 milyon gayrimenkul için emlak vergisi beyannamesi zorunlu oldu! 25 bin avroya kadar cezası var!

Almanya'da yeni emlak vergisi (Grundsteuererklärung) değerlendirmesi çerçevesinde yaklaşık 36 milyon gayrimenkulün senelik vergi oranlarının yeniden tespiti için tüm emlak sahiplerinin 31 Ekim 2022 tarihine kadar beyannamelerini maliyeye yollaması gerekli. İşte ayrıntılar...

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Al Darkazanlı ve Beşir Alajatı ortaklığında kuruldu.

Full And Keys Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Full And Keys Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de İsmail Ayhan Ocak tarafından kuruldu.

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Aygül Akbaş tarafından kuruldu.

Wise And Rise Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Wise And Rise Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de İlknur Khudaverdiyev tarafından kuruldu.

Home And Home Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home And Home Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Tahereh Mohebalı ve Ali Savadkouhıfar ortaklığında kuruldu.

Almanya'daki gayrimenkul fiyatlarında artış hız kesmiyor!

Alman Merkez Bankası Bundesbank, Şubat ayı değerlendirmesinde tekrar gayrimenkul sektöründeki fiyat yükselişine ilgi çekti. 2020 senesinde yaşandığı gibi 2021 senesinde de emlak fiyatlarında değerinin üstünde bir yükseliş gerçekleştiği gözlemlendi.

Gayrimenkul sektöründe 2021'in ikinci yarısında neler yaşandı?

Colliers International tarafından Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2021 – İkinci Yarı Raporu yayınlandı. Peki 2021 yılında gayrimenkul sektöründe neler yaşandı? İşte Colliers International tarafından hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2021 – İkinci Yarı raporu...

AND Gayrimenkul almanya Haberi

AND Gayrimenkul almanya

Ekim ayı boyunca Köln ve Frankfurt’ta düzenlediği etkinliklerde yakaladığı yükselen satış grafiğinin ardından AND Gayrimenkul, dairelerinin teslimlerini de gerçekleştirdi. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre turne kapsamında AND Pastel’den ev sahibi olan yatırımcılar Temmuz 2018’de yaşamın başladığı projedeki dairelerini teslim almak üzere İstanbul’a geldi.

Turnenin hemen ardından gerçekleşen daire teslimlerinde açıklamalar yapan AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, “Yurt içinde yakaladığımız ivmeyi Avrupa’ya da taşıyarak Türkiye’de ev sahibi olmak isteyenlere hitap etmek istedik. İlk turnemizde 18 milyon liralık ciro elde ettik. Turnelerimize Stuttgard ve Berlin’in yanı sıra Hollanda ve Belçika’da da devam edeceğiz. Rotalarımız arasında  Amerika da var” diye konuştu. 

AND Gayrimenkul Almanya’da yatırımcıları ile...