ANF Proje Ortaklığı basın toplantısı Haberi
ANF Proje Ortaklığı’nın 4 Aralık Cuma günü planladığı basın buluşması ileri bir tarihe ertelendi.
İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...
Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.
Gözalan Group'un perakende dışında da yatırımları var. Bunlardan biri Ünisite. Ferko inşaat ile ortaklığında İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek proje için 80 milyon dolar yatırım yapılacak. Projenin 2021'de bitmesi planlanıyor.
Türkiye’den bine yakın aile gayrimenkul alarak, çeşitli fonlara kaynak aktararak veya proje ortaklığına girerek yurtdışına açıldı.
Türkiye’den bine yakın aile yurt dışından gayrimenkul alarak, orada çeşitli fonlara kaynak aktararak veya proje ortaklığına girerek yurt dışına yatırım yaptı.
Tto İstanbul Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 300 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Erol ve Halis Yunus Ersöz ortaklığında kuruldu.
Çırağan Proje Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Berat Kentkur, Cevat Şar, Faris Ertekin, Ünsal Erdaş ve Semagül Sezen ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün Sarıyer'de kuruldu
Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile KİPTAŞ, İstanbul Başakşehir İkitelli-2 Mahallesi'nde 8 bin 607 metrekare alan üzerinde konut ve ticari alanlardan oluşacak yeni proje için sözleşme imzaladı.
İstanbul – Ayazağa’da, Evyap Holding’e ait arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul’un yüklenicilerinden Aydınlı Grup, gördüğü lüzum üzerine proje ortaklığından ayrıldı.
ATK Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sultanbeyli'de Musa Kaya, Metin Tahtacı ve İhsan Akşam ortaklığında kuruldu.
DK Proje Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kenan Keleş ortaklığında kuruldu.
Ramada Yapı Proje Tasarım Ve İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Serdar Gökbulak ve Sabire Memiç ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.
Özdemirler Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Erdoğan Özdemir ve Ayhan Özdemir ortaklığında 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.