25 / 04 / 2024

anıtkabire çocuk parkı

anıtkabire çocuk parkı

Genelkurmay Başkanlığı, Anıttepe’deki Anıtkabir yerleşkesindeki mozole yakınına ve kafeteryanın karşısına yapılan çocuk parkının sökülmesi için emir verdi.

e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında çocuk destek parasını alacak! Çocuk Destek Bileşenine zam geldi mi? İşte detaylar..

Aile Destek Paketi'nden faydalanan yüzbinlerce kişi çocuk parasının hesaplara yatıp yapmadığını merak ediyor. Peki, Çocuk Destek Bileşeni ödemeleri hesaplara yattı mı, zam geldi mi? İşte detaylar... 

Hem çalışan hem çocuk bakan annelere müjde. 55 bin 372 lira verilecek

Artan asgari ücret ile birlikte tüm ödemeler de arttı. İşte hem çalışan hem de çocuk bakan annelere sağlanan ödeneklerde yeni rakamlar…

Depremzede aile Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılmasını istiyor!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanında 2 çocuğu, 2 yeğeni ve annelerini yitiren Emine ve Hüseyin Bilgin Yücel çifti, alanın çocuk parkı olması için başvuru yaptı.

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Çekmeköy'de çocuk parkı yerine benzin istasyonu mu inşa edilecek?

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Bozüyük'te 15 Temmuz Şehitleri Anıtı Ve Parkı açıldı!

15 Temmuz şehitlerini unutmamak, unutturmamak amacıyla yapılan 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Parkı, Bozüyük Belediyesi tarafından törenle açıldı.

Ünye Belediyesi'nden 3 yeni park!

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

Bilecik'e 13 yeni park!

Çocuklara yeni oyun alanları kazandırmaya devam eden Bilecik Belediyesi 13 adet Çocuk Parkı ile Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni hizmete açıyor.

Kurtköy Siltaş Flora Park ev fiyatları 2017!

Yüzde 70'i yeşil alandan oluşan Siltaş Flora Park Kurtköy'de daire teslimlerinin Haziran ayında yapılması hedefleniyor. Projede 10 bin TL peşinatla 120 ay vade fırsatı sunuluyor...

Ümraniye Orya Park fiyatları 2017!

Toplam 526 rezidans daireden oluşan Ümraniye Orya Park projesi Oryataş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Ümraniye Orya Park fiyatları 2017...

Tokat Zile'deki çocuk parkının imar planı iptal edildi!

Tokat Zile'deki çocuk parkının imara açılmaması yönünde dava açan Avukat Sultan Aktaş'ın davası sonuçtu. Mahkeme, planın iptal edilmesi gerektiği kararını verdi.

Bozüyük Yenidoğan'da dev park inşaatı başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenidoğan Mahallesi'nde yapımına başlanan, Manişar Parkı'ndaki çalışmalara katıldı. Manişar Parkı'nda çalışmalar devam ediyor.

anıtkabire çocuk parkı Haberi

anıtkabire çocuk parkı

Ulu Önder Atatürk'ün kabrinin bulunduğu Anıtkabir'e bir kargo şirketi tarafından çocuk parkı yapılmış, yapılan bu çocuk parkı büyük bir tepki toplamıştı. Bu tepkiye duyarsız kalmayan Genelkurmay Başkanlığı, yapılmasına olumlu karşılayan ve izin veren Anıtkabir Komutanlığı’na, parkın sökülmesi emrini verdi.


Bu haberi ise Sözcü Gazetesi yazarı ve Türk basınının usta kalemi Uğur Dündar sosyal medya hesabında flaş olarak duyurdu.  Yazarımız Uğur Dündar attığı twette, “Flaş… Flaş… Genelkurmay Başkanlığı Anıtkabir Komutanlığı’na büyük tepki yaratan ucube çocuk parkının sökülmesi emrini verdi” dedi.



Sözcü




Haber Anadolu Ajansı'nda şu şekilde yer aldı....



Genelkurmay Başkanlığından, Anıtkabir Bakım Onarım Restorasyon Kurulu'nun olağanüstü toplanarak Anıtkabir'deki portatif oyun alanının kaldırılmasına oy birliğiyle karar verdiği bildirildi. 


Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, dünyada çocuklara bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünyayla paylaşan yegane...