26 / 04 / 2024

Anka Yapıda son durum ne

Anka Yapıda son durum ne

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesi'nde ilk proje ruhsatı alarak temelini atan Anka Yapı'nın ikinci proje adasında yapılan malikler toplantısından sözleşmeleri feshetme kararı çıktı.

Şua İnşaat Elite Garden'da son 5 villa! 1 ay sonra teslim!

Şua İnşaat imzası ile inşa edilen Elite Garden'da son 5 villanın satışı devam ediyor. Elite Garden projesinin teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Aydın'da son 5 yılda Bakanlık tarafından yapılan tadilatlar mecliste!

Aydın'da son 5 yılda Bakanlık tarafından yapılan tadilat, dekorasyon ve çevre düzenlemeleri harcamaları ile orman alanı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapı kayıt belgesi ödemeleri 30 Haziran'da son bulacak!

Türkiye'deki 13 milyon konutun imar ve iskan sorununu çözmek adına uygulamaya alınan imar barışı için başvurular alınmaya devam ediyor. Yapı kayıt belgesi ödemeleri 30 Haziran'da son bulacak... 

Isparta'da son 10 yılda yapılan TOKİ konutları TBMM'de!

Isparta'da son on yılda TOKİ'nin ürettiği sosyal konut sayısına ve 2002-2018 yılları arasında Bakanlıkça Isparta'ya yapılan yatırımlar meclis gündeminde...

İstanbul'da son dönemde yapılan gökdelenler mecliste!

İstanbul'da son dönemde yapılan gökdelenler meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Novo Maison'da son 3 villa!

KLT Yapı imzasıyla Muğla Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen Novo Maison'da son 3 villa için satışlar devam ediyor.

Ağrı'da son 10 yılda 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti!

Milli Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti.

Anka Yapı'da malikler sözleşmeyi feshetti!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesi'nde ilk proje ruhsatı alarak temelini atan Anka Yapı'nın ikinci proje adasında yapılan malikler toplantısından sözleşmeleri feshetme kararı çıktı. Firmanın kararı bekleniyor.

Anka Yapı'da sözleşmeleri feshetme kararı çıktı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesi'nde ilk proje ruhsatı alarak temelini atan Anka Yapı'nın ikinci proje adasında yapılan malikler toplantısından sözleşmeleri feshetme kararı çıktı.

Riverside'da son 24 daire!

Eyüp Göktürk'te yapılan ve yaşamın başladığı Riverside'da son 24 daire sahiplerini bekliyor. Riverside'daki son 24 daire, 1+1,2+1 ve 3+1'den oluşurken metrekare fiyatları da 6 bin liradan başlıyor

Sky Blue İstanbul’da son 20 daire!

Sky Blue İstanbul’da son 20 daire avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme planlarıyla satışa sunuldu. Peşinatın yüzde 40’ını veren konut alıcısı için uygun vadelendirmelerin yapıldığı projede, 1+1 dairelerin fiyatı 375 bin liradan başlıyor.

Rings İstanbul'da son konutların satışları sürüyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da, son konutların satışı sürüyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında meyve bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları, pilates, yüzme havuzlan ve bir de kulüp bulunuyor.

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da son daireler! 219 bin TL'ye 2+1!

2015 yılının Eylül ayında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan Referans Tuzla projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Toplamda 126 dairenin yer aldığı Referans Tuzla'da son daireler satışa sunuluyor.

Anka Yapıda son durum ne Haberi

Anka Yapıda son durum ne

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesi'nde ilk proje ruhsatı alarak temelini atan Anka Yapı'nın ikinci proje adasında yapılan malikler toplantısından sözleşmeleri feshetme kararı çıktı. Firma tarafından ada içinde daha önceden boşaltma kararı verilmesine rağmen evini boşaltan vatandaşların tekrar geri çağrılması ve boşaltanlara kiraların ödenmediği iddiaları sebebiyle fesih kararı alındığı iddia edilirken, Anka Yapı'nın ne yapacağı merak konusu...