24 / 04 / 2024

Ankapark projesi nereye yapılıyor

Ankapark projesi nereye yapılıyor

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine inşa edilen Ankapark projesine 21.4 milyon TL daha yatırım yapılacak. Ankapark projesi için bu yıl yapılan 3 ihalede sözleşmeler imzalandı.

Ankapark’ın kiracıları kiralarını ödemiyor!

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek’in 750 milyon dolarlık çılgın projesi Ankapark’ta bulunan makinaların bozulmaya yüz tuttuğundan bahsetti. Yavaş, işletmecinin tesisin açılışından bu zamana kadar hiç kira ödemesi yapmadığını söyledi.

Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul nereye yapılacak?

Son günlerde sıkça tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesinin ÇED raporu yayınlandı. Kanal İstanbul projesi güzergahı herkes tarafından merak ediliyor. Peki Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul nereye yapılacak?

TOKİ Bayburt Şingah 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

Bayburt Şingah 2019 projesi başvuruları nereye yapılacak? Bayburt Şingah TOKİ başvuru tarihleri ne zaman, Bayburt Şingah başvuru detayları nedir? İşte Bayburt Şingah 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Ardahan Posof 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

Ardahan Posof 2019 projesi başvuruları nereye yapılacak? Ardahan Posof 2019 başvuru tarihleri ne zaman, Ardahan Posof başvuru detayları nedir? İşte Ardahan Posof 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi başvuruları nereye yapılacak? Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 başvuru tarihleri ne zaman, Aksaray Güzelyurt 2. Etap başvuru detayları nedir? İşte Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile ihaleye çıktı!

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile aynı anda ihale ediliyor. İhale 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşecek...

Mesa Gökada projesi nereye yapılıyor?

Mesa Gökada projesi, Maltepe'de CarrefourSA AVM'nin yerine yapılıyor. Mesa Gökada Evleri'nin Ocak 2020'de tamamlanması planlanıyor...

Liv Marine nereye yapılıyor?

Toplam 80 konuttan meydana gelen Liv Marine projesi Aralık 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Liv Marine nereye yapılıyor?

Ankapark projesine ilişkin 12 sorun mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, Ankapark projesi çalışmalarına ve projeye ayrılan bütçeye ilişkin soru önergesi hazırladı. Sarıhan sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Projesi'nde yer alan 15 adet teslime hazır konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

Ankapark projesine 21.4 milyon TL daha yatırım yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine inşa edilen Ankapark projesine 21.4 milyon TL daha yatırım yapılacak. Ankapark projesi için bu yıl yapılan 3 ihalede sözleşmeler imzalandı.

Ankapark EXPO'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da bugün başlayan ve 6 ay boyunca açık olacak Antalya EXPO 2016’da, en büyük projesi olan ve yapımı devam eden Ankapark'ı, tüm dünyaya tanıtacak.

Ankapark EXPO yolcusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 6 ay boyunca ziyaretçileri kabul edecek olan "Antalya EXPO 2016"ya katılıyor. Ankapark dinozorları ve oyuncaklarıyla, prestij projesi olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni temsil edecek.

Ankapark projesi nereye yapılıyor Haberi

Ankapark projesi nereye yapılıyor

Yapımına şu ana kadar 1 milyar TL’nin üzerinde para harcanan Ankapark projesinin maliyetleri her geçen katlanarak büyüyor. 2015 yılında oto robot ve dinozor heykelleriyle uzun süre gündemden düşmeyen Ankapark için 2016 yılında yapılan üç ihale ile tam 21 milyon 422 bin TL’lik harcama yapılacak. Ankapark, aksi yöndeki mahkeme kararlarına rağmen Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine inşa edilmişti.


13 milyon TL’ye oyuncak tren


Belediye Meclisi’nde AKP’li, CHP’li ve MHP’li meclis üyelerini sık sık karşı karşıya getiren tartışmalara da neden olan Ankapark için 2016 yılında üç ihale yapıldı, sözleşmeler imzalandı.


Üç ayrı sözleşmenin bedeli ise dudak uçuklatacak cinsten: Servis binalarının yapım işi 12 milyon 950 bin TL’ye, hız treni oyun ünitesi tema binası yapım işi 8 milyon 420 bin TL...