24 / 04 / 2024

Ankapark projesinde neler olacak

Ankapark projesinde neler olacak

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine inşa edilen Ankapark projesine 21.4 milyon TL daha yatırım yapılacak. Ankapark projesi için bu yıl yapılan 3 ihalede sözleşmeler imzalandı.

Kanal İstanbul projesinde şok gelişme! Bakan resmen açıkladı! Çalışmalar etap etap başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son günlerde sık sık iptal edildi iddialarıyla gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Kanal İstanbul projesinde son durum ne? Kanal İstanbul ile neler değişecek?

Kanal İstanbul hangi demiryollarıyla entegre olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul projesi için ihale yapılacağını sık sık dile getiriyor. Peki Kanal İstanbul projesinde neler olacak? Kanal İstanbul hangi demiryollarıyla entegre olacak? İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul projesinde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İnadına Kanal İstanbul’u da yapacağız" demesinden sonra, çılgın proje yeniden gündeme geldi. Peki Kanal İstanbul projesi kapsamında neler yapıldı? Neler yapılması planlanıyor? İşte Kanal İstanbul projesinde son durum...

Kanal İstanbul'un imar planlarıyla neler değişti?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Çılgın Proje' olarak açıkladığı Kanal İstanbul projesinde vatandaşların itiraz ettiği planlar bugün askıdan inecek. Peki Kanal İstanbul'un imar planlarıyla neler değişecek?

TOKİ Kayaşehir 2017 projesinin başvuru şartları neler?

Başvuru döneminin başladığı ve yoğun ilgiyle devam ettiği TOKİ Kayaşehir 2017 projesinde başvurular 20 Eylül'de sona erecek. Peki TOKİ Kayaşehir 2017 projesinin başvuru şartları neler?

Kuzey Yakası Başakşehir projesinde neler var?

Emlak Konut'un Kuzey Yakası Başakşehir projesi "İSTANBUL’A YENİ BİR YAKA GELİYOR" sloganıyla basına tanıtılıyor. PEki Kuzey Yakası Başakşehir projesinde neler var?

Nidapark Ayyıldız projesinde neler var?

Nidapark Ayyıldız projesi Tahincioğlu Gayrimenkul'un geliştirme sürecinde olan projelerinden. Peki Nidapark Ayyıldız projesinde neler var?

Kaşmir Mavi Orkide projesinde neler var?

Kaşmir Yapı tarafından hayata geçirilen Kaşmir Mavi Orkide projesi Ankara Eryaman'da konumlandırılıyor. Proje toplam 525 konuttan meydana geliyor. Peki Kaşmir Mavi Orkide projesinde neler var?

İstanbul Airport City projesinde neler olacak?

Yeni iş ve yaşam merkezinin olacağı İstanbul Airport City projesi Cengiz, MAPA, Limak, Kolin ve Kalyon ortaklığındaki İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Airport City projesinde neler olacak?

Sur Yapı Bahçekent projesinde neler var?

2019'un ilk yarısında teslimlerin gerçekleşeceği Sur Yapı Bahçekent projesi altı blok şeklinde yükseliyor. Proje 755 konut ve 34 ticari birimden meydana geliyor. Peki Sur Yapı Bahçekent projesinde neler var?

Gürel Ailesi Şişli projesinde neler olacak?

Giresun Görele eşrafından fındık tüccarı rahmetli Nihat Gürel'in ailesi İstanbul Şişli'de yer alan arsalarında yeni bir konut projesine başlayacak. Peki Gürel Ailesi Şişli projesinde neler olacak?

Nidapark İstinye projesinde neler olacak?

İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de inşa edilecek olan Nidapark İstinye projesinin 2019 yılının ilk yarısında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Nidapark İstinye projesinde neler olacak?

Cihan İnşaat Hoşdere 5.Etap projesinde neler var?

13 blok şeklinde yükselen Cihan İnşaat Hoşdere 5.Etap projesi 42 bin 19 metrekare alanda hayata geçirilecek. Peki Cihan İnşaat Hoşdere 5.Etap projesinde neler var?

Ankapark projesinde neler olacak Haberi

Ankapark projesinde neler olacak

Yapımına şu ana kadar 1 milyar TL’nin üzerinde para harcanan Ankapark projesinin maliyetleri her geçen katlanarak büyüyor. 2015 yılında oto robot ve dinozor heykelleriyle uzun süre gündemden düşmeyen Ankapark için 2016 yılında yapılan üç ihale ile tam 21 milyon 422 bin TL’lik harcama yapılacak. Ankapark, aksi yöndeki mahkeme kararlarına rağmen Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine inşa edilmişti.


13 milyon TL’ye oyuncak tren


Belediye Meclisi’nde AKP’li, CHP’li ve MHP’li meclis üyelerini sık sık karşı karşıya getiren tartışmalara da neden olan Ankapark için 2016 yılında üç ihale yapıldı, sözleşmeler imzalandı.


Üç ayrı sözleşmenin bedeli ise dudak uçuklatacak cinsten: Servis binalarının yapım işi 12 milyon 950 bin TL’ye, hız treni oyun ünitesi tema binası yapım işi 8 milyon 420 bin TL...