20 / 04 / 2024

Ankapark tahliye edilecek mi

Ankapark tahliye edilecek mi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesinde Ankapark'ın maliyetini açıkladı. Buna göre, Ankapark'ın maliyeti 801 milyon 288 bin 824 dolar şeklinde oldu.

Ankapark'ın tahliyesine ilişkin tedbir kaldırılmadı!

Mahkeme, Ankapark işletmecisinin, belediyenin sözleşme fesih kararına karşı durduğu davayı reddetti, fakat tesisin tahliyesiyle ilgili tedbiri kaldırmadı...

İstanbul Park tahliye ediliyor! Yıl sonunda boş olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne teslim edilecek!

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Formula 1'e pek çok defa ev sahipliği yapan Kurtköy'deki İstanbul Park Pisti'nde bir son dakika gelişmesi yaşandı ve İstanbul Park’ın tahliye edileceği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin göbeğinde yer alıyordu... Bu sefer bir AVM iflas etti: Hepsi tahliye edilecek

Türkiye'de Ankara'nın göbeğinde yer alan bir AVM, iflas bayrağını çekti. AVM içerisindeki tüm esnaflar kısa süre içerisinde tahliye edilecek ve AVM artık hizmet vermeyecek.

İzmir Bergama'da millet bahçesi için tahliye edilen esnaflardan tepki!

Bergama'da 14 Eylül Stadı’nın alanını da kapsayan bölgede inşa edilecek 'millet bahçesi' projesi için tartışmalı süreç hızla devam ederken, dükkanlarını tahliye eden esnaflar duruma tepki gösterdi.

Deprem riski taşıyan Keşan Belediye Binası tahliye edilecek!

Edirne Keşan'da yer alan eski belediye binası hakkında deprem riski taşıması nedeniyle tahliye kararı alındı.

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

Bursa'da göçme tehlikesi olan konutlar tahliye edilecek mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bursa'da meydana gelen heyelan ve sel felaketinin ardından binaların tahliyesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İzmir Karaburun'daki 12 dükkan yıkılma tehlikesi nedeniyle tahliye edilecek!

Ege Denizi'nde İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında yaşanan depremler sürerken, Karaburun Kaymakamlığı, ilçe merkezindeki Atatürk Caddesi'ndeki Cumhuriyet İş Merkezi'nin yıkılma tehlikesi olduğu sebebiyle tahliye edilmesini istedi.

Afyonkarahisar’da devlet müzesi satılıyor! 45 milyon TL değer biçildi!

Afyonkarahisar’daki müze ‘sahibinden' de satışa çıkarıldı. Arsaya, 45 milyon TL fiyat biçildi. Önemli eserlerin bulunduğu müze satış gerçekleşirse tahliye edilecek. 

Ankapark’ta sona gelindi! 30 gün içinde tahliye edilecek!

750 milyon dolar harcanan ve demir yığınına dönen Ankapark için vakit doldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2018'de işletmesi özel bir şirkete tahsis edilen Ankapark’ın 30 gün içerisinde tahliye edilmesini istendi.

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası yarın yıkılacak!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası'nın yıkılmasına karar verdi. Karara göre önce eşyalar tahliye edilecek daha sonra yıkım gerçekleştirilecek...

Kirasını 3 ay ödemeyen vakıf kiracıları tahliye edilecek!

Ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Vakıflar Genel Müdürlüğüne ve mazbut vakıflara ait olan, uzun süreli kiraya verilen taşınmazlara ilişkin ek teminat alınacak…

Kirasını 3 ay ödemeyen vakıf kiracıları tahliye edilecek!

Ekonomiye ilişkin "torba teklif" Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Buna göre, Vakıflar Genel Müdürlüğü taşınmazlarında kira borcu olanlara 3 ay süre tanınıyor...

Serik sahilindeki 22 işletme tahliye edilecek!

Antalya'nın Serik ilçesinde usulsüz olarak tahsis edildiği açıklanan günübirlik 22 işletmenin tahliye edilmesi kararlaştırıldı.

Ankapark tahliye edilecek mi Haberi

Ankapark tahliye edilecek mi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) resmi internet sitesinde ilk kez Ankapark için gerçekleştirilen harcamaları yayınlandı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçmiş dönemde ihale edilen, işletilemeyen ve ABB'nin geri almak için hukuki mücadelesine devam ettiği Ankapark için gerçekleştirilen harcamaların toplam miktarı 801 milyon 288 bin 824 dolar şeklinde oldu. 

ABB resmi sitesi ana sayfasından erişilebilen sayfada Ankapark için yapılan harcamaların toplam tutarı olan 801 milyon 288 bin 824 dolarlık maliyete büyük ihalelerin sadece Ankapark'ta harcaması yapılan bölümlerin dahil edildiği bilgisi de madde madde belirtildi. Bu maliyet miktarına Ankapark haricinde gerçekleştirilen büyük ihalelerin toplam bedeli dahil edilmedi.

SAYFA SÜREKLİ OLARAK GÜNCELLENECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yayına alınan sayfada, sayfanın sürekli güncelleneceği ve yakında geçmiş süreçte yapılan eksik ve hatalı işlerin, dinozor heykellerinin, kapıların,...