20 / 04 / 2024

Ankapark yabancı işletmeci

Ankapark yabancı işletmeci

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek toplantıda Ankapark'la ilgili sorulara da cevap verdi...

Yap-işlet-devret projelerine bütçeden en az 37 milyar lira ödenecek!

Açıklanan rakamlara göre yap-işlet-devret projelerindeki işletmeci firmaların garanti gelirleri 2024 yılının Ocak ayında yıllık yüzde 86 yükseliş gösterdi. Söz konusu projeler için bütçeden bu sene en az 37 milyar TL ödeme yapılacak.

Sayıştay raporu resmen belgeledi! Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı işgal altında!

Antalya’nın dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Konyaaltı sahilindeki işletmeci işgali, Sayıştay raporuna girdi. İşte konu ile ilgili detaylar....

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Cebinizde 50 TL ve 200 TL varsa dikkatli bakın! Eğer bu hatayı bulursanız servetiniz olabilir!

Kandıra ilçesinde faaliyet gösteren bir market işletmecisi, bankaya yatırdığı parayı kontrol ederken beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Geri gelen 200 TL'lik banknotun hatalı basıldığını fark eden işletmeci, bu durumdan oldukça memnun kaldı. Zira, son dönemde hatalı basım banknotların koleksiyone

Almanlar yabancı işçi arıyor! Yılda 50 bin euro maaşla iş sahibi olmak isteyen hemen baksın! Sektör sektör açıklandı!

Almanya işçi ve yabancı işçi aramayı sürdürüyor. Tıp, mühendislik, yazılım, finans gibi pek çok sektörde yılda 50 bin euro maaşla iş resmen hazır. 

Yabancı işçi çalıştıranlar şimdi yandı! Ucuza çalıştırayım derken kişi başı 35 bin 815 TL para cezası ödemeyin!

Yabancı işçi çalıştıranlar çok üzülecek. İşletmeler, yabancıları “ucuza çalıştırayım” derken kişi başı 35 bin 815 TL para cezası ödeme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. İşte yabancı istihdamı ile ilgili ceza tutarları…

İBB'den ulaşıma en az yüzde 25 zam teklifi! İstanbul'da ulaşıma zam yapılacak mı? Şimdi bakın!

İstanbul’da yükselen maliyetler sebebiyle esnaftan ve işletmeci kurumlardan gelen talepler üzerine İBB tarafından hazırlanan toplu ulaşıma yüzde 24.79 oranında zam teklifi UKOME’de çoğunluktaki bakanlık temsilcilerinin oyları ile kabul edilmedi. İşte ayrıntılar...

Almanya'dan binlerce Türk'e iş fırsatı!

Almanya, Kovid-19 pandemisine ilişkin yasakların sona ermesiyle oluşan yoğunluğu hafifletebilmek için temmuz ayında 3 bin yabancı işçi alacağını duyurdu.

Günübirlik kiralanan evlerde yeni dönem! Kimlik bildirimi ve 'her an ulaşılabilecek işletmeci' bulundurma şartı geldi!

Günübirlik kiralan evlerde kalanlara kimlik bildirim ve bu evlerde "her an ulaşılabilecek" nitelikte sorumlu işletici bulundurma zorunluluğu getirildi.

Elektrikli araç şarj istasyonlarında ilk lisansı alan kurum belli oldu

Türkiye'de Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından ilk elektrikli şarj ağı işletmeci lisansı En Yakıt'a verildi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrikli araç şarj istasyonları için ilk lisansın verildiği duyurmuştu.

Malatya'da çöken binanın tadilatını yapan kişi hakkında hapis istemi!

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca 9 Kasım tarihinde çöken 2 katlı binada tadilat yaptıran işletmeci Hikmet D. hakkında sürdürülen soruşturma bitirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Savcılıkça hazırlanan iddianame, Malatya Asliye Ceza Mahkemesince onaylandı. 

Kanal İstanbul ne zaman açılacak?

Birçok denizci Kanal İstanbul'un açılmasını dört gözle bekliyor. Gemi kaptanı ve işletmeci Vehbi Koç, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İSG'den Sabiha Gökçen işletmecilerine 6 milyon Euro kira indirimi!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmeci İSG, Sabiha Gökçen'de faaliyet gösteren 126 ticari işletmeye 6 milyon Euro kira indirimi yaptı.

Ankapark yabancı işletmeci Haberi

Ankapark yabancı işletmeci


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Başkan Melih Gökçek’in açılışını yaptığı Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerindeki alt-üst geçit ve tünel yollara Yavuz Sultan Selim’in zaferlerinden olan Mercidabık, Ridaniye ve Çaldıran isimleri verildi. 

Toplantıda ayrıca, Türkiye ile Rusya Federasyonu arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski’nin Ankara’ya davet edilmesi hususunda bir karara imza atıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla açılışı yapılan Yavuz Sultan Selim Bulvarı ve 88 ayrı hizmet alanının bilgilerinin yer aldığı kitapçığı imzalayarak, Büyükşehir Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Doğan Yılmazkaya’ya verdi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yönetiminde yapılan Belediye Meclis Toplantısı’nda ilk olarak, Sincan’ın Yenikent Mahallesi’nde mülkiyeti Maliye...