19 / 04 / 2024

ankara 2014 projeleri

ankara 2014 projeleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’tan, Kuzey Ankara’ya, Asfalt’tan, yeni yol açımlarına, sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar sayısız çalışmanın yer aldığı 2014 mali yılı Faaliyet Raporları’nın sunumunu yaptı.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Ankara Via Green'de satışlar başladı!

Ankara'nın ilk yeşil ofisi satışa çıktı. Turizm ve enerjide yatırımları bulunan Bayraktar İnşaatın Ankara'daki yeşil bina özellikli iş merkezi Via Green yüzde 40 enerji, yüzde 50 su tasarrufu sağlıyor.

Ons İncek Residence'ta satışlar başlıyor!

Ons İncek Residence projesinde toplam 992 konut yer alıyor. Projede yer alan konutların teslim tarihi Haziran 2016 olarak planlanıyor. Proje kapsamında daireler 15 Haziran'a kadar lansmana özel fiyatlarla satılacak.

Ede Tower projesi tanıtıldı!

Ankara'ya değer katacak mimari yapısının yanı sıra lokasyonu ve muhteşem Mogan manzarasıyla dikkati çeken kule konut projesi EdeTower, yoğun katılımın olduğu lansmanla Başkentlilere tanıtıldı.

Arma Kule projesinde 2015'te teslim!

Ankara'nın kalbi Çukurambar'da hayata geçecek olan Arma Kule, şehir manzaralı ofislerden oluşuyor. Arma Kule, toplam 154 ofis, 2 restoran ve 20 mağaza, 100 kişiye kadar hizmet verebilecek olan toplantı ve seminer salonlarına sahip.

Sinpaş İncek Blue'nun satışları başladı!

Sinpas GYO'nun Ankara'daki ilk projesi İncek Life'ın kardeş projesi İncek Blue'nun satışları başladı. Projeye ilişkin bilgi veren Sinpas GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2014 için 1 milyar TL ciro hedeflerinin olduğunu söyledi.

Ede Tower ilk örnek dairesini hazırladı!

Detaş Konut AŞ ile On-Taş İnşaat'ın ortak projesi olarak İncek'te yaşama geçirilen Ede Tower, bugün yapılacak lansmanla Başkentlilere tanıtılacak. Ede Tower satış ofisi ile ilk örnek daire hazır hale getirildi.

Selim Akın İncek Loft'u anlattı!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, Incek Loft'un Ankara'da hayata geçirdikleri en büyük prestijli proje olduğunu söyledi. Akın, yeni projelerini Kentin İşadamları'na anlattı.

Akfen İnşaat günde 20 ev sattı!

Akfen İnşaat, İstanbul Levent'te hayata geçirdiği Loft projesini Ankara İncek'e taşıyınca şehirde talep patlaması oldu. 8 Haziran tarihinde en az yüzde 15 zamlanacağı açıklanan projeden 25 günde 501 daire satıldı.

Ons İnşaat'tan Ankara'da dev proje!

Ons İnşaat Grubu, Ankara'da dev bir projeye imza attı. Şirket, 800 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmeler ve 1 yıllık hazırlıkla ortaya çıkan projeyi lansman dönemine özel ödeme şartlanyla satışa sundu.

West Gate Platinum satışa çıkıyor!

West Gate Platinum kapısını açıyor. Türkiye'nin en önemli firmalarından Doğukan Yapı tarafından hayata geçirilen West Gate Platinum başkentin en büyük rezidans projesi olarak biliniyor.

Melih Gökçek: Organize sanayinin altyapısı bizden!

Melih Gökçek, SKM açılışında kalabalığa hitap ederek hem ülke gündemini değerlendirdi hem de yerel seçimler sonrası Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil olacak Polatlı'ya yönelik projelerini açıkladı.

Ankara'ya 18 yeni proje yapılacak!

Seçim çalışmalarına başlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'ya Avrupa'nın en büyük tema parkı, en yüksek binası, Boğaz ve 5 bin konutluk kentsel dönüşüm yapacağını ifade etti... İşte o projeler...

Tepe - Mesa Ankara Yaşamkent projesi Mayıs'ta satışta!

Tepe İnşaat ve Mesa Mesken Ortaklığı Ankara Yaşamkent bölgesinde yeni projeye hazırlanıyor. 885 konutluk Tepe - Mesa Yaşamkent projesinde satışlar bu yıl Mayıs ayında başlayacak...

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ Ankara projeleri için tarih belli oldu! O ilçelere 1.048 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığnın Ankara projeleri için tarih belli oldu.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara İncek projeleri masaya yatırıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek İncek Toki 1. Etap konutlarını ziyaret ederek site sakinlerine projeler hakkında bilgi verdi.

TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 100 bin yeni konutla dar ve orta gelirli aileler ev sahibi olacak. Peki TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek.

TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 2 bin 934 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede? TOKİ Ankara 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

30 soruda TOKİ Ankara projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimini hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ'nin Ankara Sincan ve Mamak'ta konut satışları devam ediyor. İşte, 30 soruda TOKİ Ankara projeleri... 

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

İşte Ankara'daki kentsel dönüşüm projeleri!

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan ve hızla yayılan kentsel dönüşüm çalışmaları Ankara'da da hızlı bir şekilde devam ediyor. İşte Ankara'da devam eden ve tamamlanan kentsel dönüşüm projeleri..

Ankara’nın tercihi Sinpaş projeleri!

Sinpaş Yapı’nın Türkiye’nin iddialı karma yaşam projelerinden olan Altınoran ve Marina Ankara projeleri Ankaralıların en çok oturmak için ev sahibi olduğu projelerin başında yer aldı.

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çankaya Oran bölgesindeki yoğunlukla ilgili olarak, imar planlarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olmadığını söyleyerek, belediye projeleri ve hizmetleriyle ilgili soruları yanıtladı.

Melih Gökçek Ankara'daki projeleri inceledi!

Ankara’da yapım aşamasındaki projeleri tek tek gezerek yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, yetkililerden bilgi aldı.

ankara 2014 projeleri Haberi

ankara 2014 projeleri


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşları ASKİ ile EGO’nun 2014 mali yılı  Faaliyet Raporları’nın sunumunu yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda, Başkan Gökçek, sinevizyon eşliğinde 2014 yılının çalışmalarını yaklaşık 2,5 saatlik bir sürede anlattı


Ankapark’tan, Kuzey Ankara’ya, Asfalt’tan, yeni yol açımlarına, yeni ilçelere yatırımlardan, sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar sayısız çalışmanın yer aldığı 1200 sayfalık slayt gösterisiyle sunduğu Faaliyet Raporunun ardından bir değerlendirme yapan Başkan Gökçek, “2014 yılı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yüz akı bir yıl oldu” dedi.


-BÜYÜKŞEHİR, ASKİ VE EGO 2014 FAALİYETLERİ GÖZDOLDURDU


Başkan Gökçek, Belediye Meclis Toplantısı’nda; Başkent turizmine büyük ivme kazandıracak olan Ankapark’tan, inanç turizm merkezi haline gelen Hacı Bayram’a, Başkent’in kuzeyindeki parlayan yıldızı Kuzey Ankara’dan, yeni açılan yol ve bulvarlara, rekor asfalt...