26 / 04 / 2024

Ankara 91 heykel ihalesi

Ankara 91 heykel ihalesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilginç bir ihale daha açtı. Geçtiğimiz hafta yapılan ihaleyle, başkentin sembolü haline gelen havuzlara yenileri eklenirken; havuzlarda yer alacak soyut heykeller için de yüklü bir alım yapılması öngörüldü.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Next Capital için geri sayım başladı! Başkente 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje geliyor!

Zeray İnşaat başkent Ankara'daki Next Capital projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak Ankara Next Capital projesinde 491 konut ve 91 ticari ünite bulunuyor.

Ankara Altındağ Belediyesi'nden 50.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara ili Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ ilçesi, Haccettepe Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde 50 milyon 91 bin 663 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

TOKİ Ankara'da 91 bin 594 konutun inşasını tamamladı! 

TOKİ başkent Ankara'da inşasına başladığı 100 bin 87 konutun 91 bin 594'ünü tamamladı. Ayrıca kent genelinde 7 hastane, 191 okul, 59 cami, 5 kütüphane, 7 öğrenci yurdu, 22 spor salonu ve 38 kamu kurumu da inşa edildi. 

Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi'ni 28 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek törenle yeniden ziyarete açacak

Resim ve Heykel Müzesi binasının devri TBMM'de!

Ankara'da bulunan Resim ve Heykel Müzesi binasının Türk Ocakları Derneği'ne devredilmesi talebi TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Portova Ankara fiyat listesi!

Portova projesi Ankara Keçiören'de inşa ediliyor.  Toplam 91 adet daireden meydana gelen Portova Ankara'da Forum Ankara'ya yakın konumda yer alıyor. 

Portova Ankara'da 550 bin TL'ye 4+1! Yeni Proje!

Aksa İnşaat tarafından hayata geçirilen Portova projesi 91 adet daireden meydana geliyor. Portova Ankara'da 550 bin TL'ye 4+1 daire sahibi olabilmek mümkün.

Ankara'ya 15 milyonluk 70 havuz ve 91 heykel!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilginç bir ihale daha açtı. Geçtiğimiz hafta yapılan ihaleyle, başkentin sembolü haline gelen havuzlara yenileri eklenirken; havuzlarda yer alacak soyut heykeller için de yüklü bir alım yapılması öngörüldü.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi'nde daireler minimum 94,91 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede 630,71 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları ne zaman başlayacak?

İstanbul'daki barajların doluluk oranı yüzde 89,91!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile belediyelerin su ve kanalizasyon idarelerinden derlediği bilgiye göre, İstanbul'daki barajlarda ortalama doluluk yüzde 89,91, Ankara'da yüzde 34 olarak kayıtlara geçti.

Ankara'da şimdi de Atatürk büstü çalındı!

Başkent Ankara'daki esrarengiz heykel kayıplarına bir yenisi daha eklendi. Şentepe 1729. Sokak'ta bulunan Çağlar Ortaokulu'nun bahçesindeki Atatürk büstü çalındı, polis kamera kayıtları ile iz sürüyor.

Bahçen Elvanşehir Ankara adres!

Bahçen Elvanşehir Ankara adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 91 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor.

Ankara 91 heykel ihalesi Haberi

Ankara 91 heykel ihalesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilginç bir ihale daha açtı. Mayıs ayında yapılacak ihaleyle, başkentin sembolü haline gelen havuzlara yenileri eklenirken; havuzlarda yer alacak soyut heykeller için de yüklü bir alım yapılması öngörüldü.


İhale kapsamında tavus kuşundan, balığa kadar birçok hayvanın heykelinin yaptırılması da hedefleniyor. 24 Nisan tarihinde yapılan “2106 yılı soyut heykel, vazo, hayvan heykeli, oturma grubu ve havuz alımı işi” ihalesi henüz resmi olarak sonuçlandırılmadı. İhale şartnamesine göre ise Ankara için değişik tarz ve şekillerde 70 adet havuz yaptırılacak. Yüksekliği 875 santimetreye kadar çıkacak olan havuzların bazılarında balık başta olmak üzere hayvan figürleri kullanılacak. Havuzlar şartnamelerde yer alan çizimlere uygun yapılmak zorunda olacak. Ayrıca yüksekliği 80 santimetre olan 30 ördek heykeli, uzunluğu 150 santimetre olan 10 balık heykeli, 210 santimetre...