27 / 04 / 2024

Ankara Aktaş Mahallesi

Ankara Aktaş Mahallesi

Ankara’da değişimin mimarı olan Altındağ Belediyesi, vatandaşlara daha rahat yaşam alanlarını sunmayı sürdürüyor.

TOKİ'den Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Mimarlar Odası'ndan Ankara Yahudi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara’nın simge mekanlarının bulunduğu Yahudi Mahellesi’nde kentsel dönüşümün başladığını açıkladı. Mahallenin tehdit altında olduğunu aktaran mimarlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

Ankara Aktaş'ta kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediyesi, Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye bastı.

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'ndeki dönüşüm projesinin ihalesini gerçekleştirdi...

TOKİ'den Ankara Altındağ'a 357 yeni konut müjdesi!

Ankara İli, Altındağ İlçesi, Aktaş Mahallesi KDP. 357 Konut ve 42 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

Ankara'daki dev arazi Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi!

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Beytepe Mahallesi’nde yer alan 35 bin metrekarelik arazi için nazım imar planı değişikliği yaptı. Arazi, Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi.

Ankara Mutlu Mahallesi tapusuna kavuştu!

Ankara Mamak Belediyesi tarafından hazırlanan yeni imar planı kapsamında Mutlu Mahallesi Zabıta Blokları’nda vatandaşlara tapuları teslim edildi. 

Ankara Anafartalar'daki metruk bina çöktü!

Ankara Anafartalar Mahallesi'nde 2 katlı metruk bina çöktü. Can kaybının yaşanmadığı olay mahallede paniğe yol açtı.

Ankara Karakusunlar Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Ankara Karakusunlar Mahallesi, 29096 ada 7 parsele ilişkin olarak hazırlanan 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli nazım imar planı, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifleri askıya çıktı...

Ankara Altındağ'a yeni yatırımlar yapılıyor!

Ankara Ulubey Mahallesi'nde büyük bir değişim başlatan Altındağ Belediyesi, dönüşüm kapsamında yıkılan yerlerde 3 park ve 1 aile sağlığı merkezi projesini hayata geçirdi.

Ankara Saray Mahallesi'nde imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'da 8093 ada 5 parsellere yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayınlandı...

TOKİ Ankara Yuva Mahallesi'nde arazi tahsisi yaptı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, 2016 yılında emeklilerin beklentilerinin olduğunu belirterek, Emeklilere verilecek TOKİ konutları hakkında da açıklamalarda bulundu.

Ankara Aktaş Mahallesi Haberi

Ankara Aktaş Mahallesi

Altındağ’ın en hızlı değişen ve modern yapılaşmasıyla göz dolduran mahallesi olan Aktaş Mahallesi 3’üncü etap konutlarında, hak sahipleri yeni evlerine kavuştu.


Aktaş Mahallesi 3’üncü etap toplu konutları için kura çekimi yapıldı.Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi toplantı salonunda gerçekleşen kura çekiminde tam 130 hak sahibi, yeni evlerine “merhaba” dedi. 67 adet 3+1 ve 63 adet 2+1 dairelerden oluşan toplam 130 konut, çekilen kura sonucunda hak sahiplerine teslim edildi.


130 DAİRE SAHİBİNİ BULDU

20 dönümlük bir alan üzerine kurulu Aktaş 3’üncü etapta çekilen kuralar sonucunda yüzler güldü. Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Saim Parlak’ın da katıldığı kura çekilişinde, hak sahipleri heyecanlı anlar yaşadı.

Aktaş bölgesinde arsaların çok fazla mirasçısının olması sebebiyle çok zorlu yollardan geçtiklerini, hak sahiplerine ulaşmak ve adaletli bir şekilde haklarını teslim etmek için çok...