29 / 03 / 2024

Ankara Aldino Hotel

Ankara Aldino Hotel

Aldino Hotel, Ankara'da yeni otelini hizmete açtı. 5 yıldız konforunda olan otel 20 oda kapasitesiyle müşterilerini bekliyor.

Ankara Gordion Hotel 18 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Çankaya İlçesi, Remzi Oğuz Arık Mahallesi'nde bulunan Gordion Hotel'i satışa çıkardı. Otelin satış bedeli ise 18 milyon TL olarak belirlendi.

Ankara Hasmer Hotel için düğmeye basıldı!

Cengiz Hasmer Yapı, Ankara'daki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Ankara Hasmer Hotel 80 milyon TL'ye mal olacak...

Ankara Ziverbey Hotel için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek Ziverbey Hotel için düğmeye basıldı. Proje 34 milyon 667 bin 70 TL'ye mal olacak

Ankara Aldino Hotel açıldı!

Aldino Hotel, Ankara'da yeni otelini hizmete açtı. 5 yıldız konforunda olan otel 20 oda kapasitesiyle müşterilerini bekliyor.

Grand Ankara'nın Rixos ile olan sözleşmesi sonlandırıldı!

Ankara’nın en gözde otellerinden olan Grand Ankara Hotel'in Rixos ile olan sözleşmesi on yıl olmasına rağmen sözleşme süresinin yedinci yılında sonlandırıldı ve Rixos tabelası indirildi.

Ankara Haymana Grannos Thermal Hotel bölgeyi markalaştıracak!

Ankara’ya 70 km mesafede Haymana’da geçen yıl hizmete giren beş yıldızlı ultra lüks Grannos Thermal Hotel, bölgenin termal suyunu marka yapmayı planlıyor.

Green Park Hotel Ankara'da açıldı!

Kartepe Green Park Oteli’nin sahibi iş adamı Adil Üstündağ, Green Park Oteller zincirinin 6’ncısını Ankara’da geçtiğimiz ay hizmete açtı.

İSKİD Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı 13 Ekim'de!

İSKİD, dördüncüsünü gerçekleştireceği ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile nefes alan binalar için bütünleşik tasarımın önemini vurgulayacak. Konferans 13 Ekim’de Ankara Marriot Hotel’de yapılacak.

Grannos Thermal Hotel, Fransız kaplıcalarına rakip!

Ankara'nın Haymana ilçesinde bulunan Grannos Thermal Hotel & Convention Center, Fransa'nın Vichy Kaplıcaları'ndan sonra dünya üzerinde en iyi değerlere sahip ikinci termal kaynak özelliğine sahip.

Regnum Sky Tower'ın lansmanı Ankara'da yapıldı!

Uzaltaş ve Öztürk Holding işbirliğinde kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. JW Marriott Hotel'de düzenlenen lansmana, Ankara iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Holiday Inn Hotel’in banyolarını İdeal Standard süslüyor!

Holiday Inn Hotel’in banyolarını İdeal Standard süslüyor. Holiday Inn Hotel Ankara’nın Banyoları Ideal Standard Bu yıl gerçekleştirilen en önemli otel projelerinden biri de Holiday Inn Hotel Ankara oldu.

Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek!

Carlson Rezidor Grubu, Radisson Blu ve Park Inn by Radisson gibi Ankara, Kayseri, İzmir, Çeşme ve Mersin'de de faaliyetlerini sürdürüyor. Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek.

Mövenpick Hotel Ankara kapılarını açtı!

Mövenpick Hotels&Resorts'un İstanbul ve İzmir'den sonra Türkiye'deki üçüncü oteli olan Mövenpick Hotel Ankara kapılarını açtı

Ankara Aldino Hotel Haberi

Ankara Aldino Hotel

 Ankara'nın Tunalı Hilmi mevkisinde Aldino Hotel'in ikinci şubesi açıldı. Şehrin tam merkezinde inşa edilen otel, yaptığı açılış ile Ankara'nın ünlü isimlerini ağırladı. 5 yıldız konforunda olan Aldino Hotel, Ankara'nın merkezinde, 16'sı süit olmak üzere 20 oda kapasitesiyle kapılarını müşterilerine açtı. İş ve turizm amaçlı konaklamalar için üstün rahatlık ve kalite anlayışına sahip olan Aldino Hotel'in giriş katında, günlük taze pastalar ile çay ve kahvenin servis edildiği Defne Cafe de bulunuyor. Otelin kurucusu Coşkun Arslan ve Seçil Arslan çiftinin açılış kapsamında düzenledikleri davet Ankaralılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Leziz Türk mutfağı sunumları ile davetlilerini ağırlayan çift, Ankara turizmine yeni bir marka kazandırmış olmaktan duydukları heyecanı da dile getirdi.


Milliyet...