19 / 04 / 2024

ankara Alternatif içme suyu boru hattı çalışmaları

ankara Alternatif içme suyu boru hattı çalışmaları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ana iletim hatları ile alternatif hatların yapımını gerçekleştirmeyi sürdürdüklerini kaydederek, çalışmalar kapsamında toplam 68 bin 781 metre alternatif içme suyu boru hattı döşendiğini söyledi.

Kanal Ankara projesi için ilk adım atıldı!

Tartışmalara yol açan Kanal İstanbul ve Kanal Çeşme Projeleri ardından şimdi 'Kanal Ankara' projesi için adım atıldı...

Ankara Keçiören Metrosu 5 Ocak'ta açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara Keçiören metrosunun 5 Ocak 2017 saat 14.00'te açılacağını söyledi.

Ankara Keçiören'in yolları yenileniyor!

Ankara Keçiören Belediyesi ekipleri yolları daha güvenli ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için asfalt çalışmalarına başladı.

Tavşanlı içme suyu proje ihalesi tamam!

Tavşanlı’nın 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan ve suyun kaynağından alınmasını kapsayan içme suyu projesinin 54,5 milyon TL’lik ihalesi 22 firmanın katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi.

Kocaali’ye içme suyu müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde içme suyu çalışmalarını sürdürüyor. Melen, Caferiye, Kadıköy, Selahiye ve Gümüşoluk Mahalleleri için yaklaşık 4 kilometrelik yeni bir hat inşa ediliyor.

Ankara Keçiören’deki sosyal konut satışları için duyuru yapıldı!

Keçiören Belediyesi, Ankara Keçiören’de Yükseltepe Mahallesi’nde inşa edilen sosyal konutların satışı için Belediye'nin resmi internet sitesinden duyuru yaptı.

Denizli’de içme suyu için yeni sistem!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kurulacak olan yeni teknolojik sistem ile altyapının yenilendiği bölgelerdeki tüm içme suyu şebekesinin tek merkezden elektronik olarak izleneceğini söyledi.

1939 yılında Kartal içme suyuna kavuşacak!

1939 yılında küçük bir kasaba olan Kartal, Kaymakam Bahir Öztrak'ın gayretleriyle içme suyuna kavuşacakmış. Yakacık suyunun açılacak su yollarıyla Kartal'a getirilmesi için 40 bin liralık bir keşif planı hazırlanmış.

İkizce'ye yeni içme suyu arıtma tesisi!

Abonelerine kesintisiz içme suyu hizmeti sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü; daha sağlıklı, temiz ve hijyenik içme suyu hizmeti sağlamak için yatırımlarına devam ediyor.

Bitlis Adilcevaz'da içme suyu sorunu giderildi!

Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'ndeki bazı mahallelerde çekilen içme suyu sorunu yapılan sondaj çalışmalarıyla giderildi.

Edirne'de yeni içme suyu isale hattı için ihale yapıldı!

Edirne’de, Kırklareli’nde bulunan Kayalıköy Barajı’ndan getirilecek yeni içme suyu isale hattı için ihale yapıldı. Haziran 2016 tarihinde tamamlanması beklenen çalışma sonucunda Edirne’nin 2050 yılına kadar içme suyu problemi giderilmiş olacak.

Aksaray içme suyu inşaatı incelendi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Hamidiye Mahallesi’nde yapımı devam eden 5 bin tonluk su deposunun yapıldığı Hamidiye içme suyu inşaatında inceleme yaptı.

Ağrı Patnos İçme Suyu Arıtma Tesisleri’nde sona gelindi!

Patnos Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nce Patnos Barajı'nda 700 metrekarelik alanda yapımına başlanan içme suyu arıtma tesisleri tamamlanarak tam kapasite çalışmaya başlayacak.

ankara Alternatif içme suyu boru hattı çalışmaları Haberi

ankara Alternatif içme suyu boru hattı çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Başkent'in içme suyu ihtiyacını karşılayan ana iletim hatlarını yenileme ve alternatif hattın döşenmesine devam ediliyor. 


Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Başkent'in içme suyu ihtiyacını karşılayan ana iletim hatlarını yenileme ve alternatif hattın döşenmesine devam ediliyor. 


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek. Başkent'in dört bir tarafındaki içme suyu ana iletim hatları ile alternatif hatların yapımını gerçekleştirmeyi sürdürdüklerini kaydederek, çalışmalar kapsamında toplam 68 bin 781 metre alternatif içme suyu boru hattı döşendiğini söyledi. 


İçme suyu borularının yıllar geçtikçe yetersiz kalması ve bazı bölgelerde arıza vermesi üzerine aşama aşama hatların bazı yerlerde yenilendiği bazı yerlerde ise alternatif hatların döşendiğini kaydeden Başkan Gökçek. "Her geçen gün büyüyen ve nüfusu arlan Başkentimizin alt yapısını da zamana ve ihtiyaca göre...