29 / 03 / 2024

Ankara Altındağ Belediyesi müteahhitlere kolaylık

Ankara Altındağ Belediyesi müteahhitlere kolaylık

Altındağ’ın yeniden yapılanması için tüm engelleri ortadan kaldıran Altındağ Belediyesi, Altındağ’da konut yapmak isteyen müteahhitlere müjde niteliğinde bir karar aldı.

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Altındağ Belediyesi'nden arsa fırsatı! Ankara'da 3 bin 600 metrekarelik arsa satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Yunus Emre (Güneşevler) Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Ankara Altındağ Belediyesi 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla 14 gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Hacettepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Altındağ Belediyesi'nden 50.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara ili Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ ilçesi, Haccettepe Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde 50 milyon 91 bin 663 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ankara Altındağ'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor! 

Ankara'ya bağlı Altındağ Belediyesi, halk sağlığını riske atan metruk yapılara izin vermiyor. Atıfbey Mahallesi'nde bulunan metruk yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaatı işi ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde bulunan kat karşılığı yaptırılacak olan konut inşaatı işi 33 milyon 820 bin 46 TL'ye ihale ediliyor. 

Ankara Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Ankara ili Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İşin bedeli 33 milyon 820 bin 46 TL olarak belirlendi. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 

Altındağ Belediyesi'nden 73 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakarya Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Altındağ Belediyesine ait Konut + Dükkan İnşaatı işi 7 Şubat'ta ihale edilecek. İnşaat işi için muhammen bedel 73 milyon 194 bin TL olarak belirlendi..

Ankara Altındağ'da kat karşılığı inşaat ihalesi 9 Ağustos'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, dükkan + kapalı otopark kullanımlı kat karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 9 Ağustos'ta yapılacak..

Ankara Altındağ'da satılık 34 arsa ihalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, Doğantepe Mahallesi'ndeki 34 arsayı satıyor. İhale, 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak..

Ankara Altındağ Belediyesi müteahhitlere kolaylık Haberi

Ankara Altındağ Belediyesi müteahhitlere kolaylık


Altındağ’ın yeniden yapılanması için tüm engelleri ortadan kaldıran Altındağ Belediyesi, Altındağ’da konut yapmak isteyen müteahhitlere müjde niteliğinde bir karar aldı. Belediye Meclisi’nden geçen karara göre; Önder ve Ulubey mahallelerinde konut yapacak olan müteahhitlerden, belediye hizmet bedeli olarak ücretlerde yüzde 50 indirim yapılacak.


Karar Önder ve Ulubey için geçerli


Altındağ Belediye Meclisi’nin almış olduğu karar, Ulubey ve Önder mahallelerini kapsıyor. Bu mahallelerde yapılaşmanın önünü açmaya çalışan Altındağ Belediyesi, müteahhitlere büyük kolaylık sağlıyor.


Karar sonrasında, geçtiğimiz yaz aylarından itibaren büyük ölçüde yıkılan bu 2 mahallede, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün hizmet bedeli olarak aldığı imar durumu (çap) ücreti, yol kotu ücreti, temel vize ücreti, gabari etüt ücreti, ruhsat ücreti, istinat duvarı ruhsat hizmet ücreti, yer görme ücreti, metrekare tasdik ücreti, ruhsat yenileme ruhsat tanzimi ücreti,...