19 / 04 / 2024

Ankara Altındağ inşaat ruhsatı

Ankara Altındağ inşaat ruhsatı

Altındağ Belediyesi'nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı her yıl önceki yıllara göre artarken, rakamlar Altındağ'daki yapılaşmanın hızını ortaya koydu. Altındağ'da 2015 yılında 602 yapıya ruhsat verildi.

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

Ankara Altındağ Belediyesi 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla 14 gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Hacettepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Filistinliler kendi topraklarında inşaat izni alamıyor!

Kovid-19 salgınının işgal altındaki Filistin topraklarında sıkıntılar oluşturuyor. Filistinlilere Yardım Koordinatörü Mahmud Elhafif, Filistinlilerin kendi topraklarında inşaat yapma izni alamadığını belirtti.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşin muhammen bedeli 10 milyon 790 bin 905 TL olarak belirlendi.

Fora İnşaat Ankara Altındağ projesi geliyor! Yeni proje!

Fora İnşaat İş Ortaklığı Ankara Altındağ projesini 85 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirecek.

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

K-G Emlak İnşaat'tan Ankara Altındağ'a 238 konutluk yeni proje!

K-G Emlak İnşaat Ankara Altındağ'da Karacaviran Mahallesi'nde 238 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin inşaat aşamasının yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor..

Ankara Altındağ'da kat karşılığı inşaat ihalesi 9 Ağustos'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, dükkan + kapalı otopark kullanımlı kat karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 9 Ağustos'ta yapılacak..

Ankara Altındağ'da 23.9 milyon liraya satılık 5 arsa!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 5 arsa satışa sunuluyor. Arsalar için ihale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

Ankara Altındağ inşaat ruhsatı Haberi

Ankara Altındağ inşaat ruhsatı

Ankara Altındağ Belediyesi'nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı her yıl önceki yıllara göre artarken, rakamlar Altındağ'daki yapılaşmanın hızını ortaya koydu. Sağlıklı şekilde hazırlanan ve uygulanan imar çalışmaları sonrasında, inşaat ruhsatı sayısında da artış yaşandı. Altındağ Belediyesi tarafından 1 yılda verilen inşaat ruhsatı ve iskan raporu verileri, Altındağ'daki gelişimi gözler önüne serdi. 


Yılda 15 bin konut yapılıyor 


İmar Kanunu'na uygun bir şekilde inşaatların başlanmasını sağlayan bu izin belgeleri Altındağ'daki dönüşümün en somut örneği… Hızlı bir şekilde gecekondulardan arınan Altındağ'da, yıl içinde yaklaşık 15 bin konut yapılıyor. 2015 yılında Altındağ'da en çok yapılaşmanın olduğu mahalleler arasında ilk sırada Karapürçek Mahallesi yer alırken, ardından Beşikkaya, Feridun Çelik, Çamlık ve Battalgazi mahalleleri geldi. Karapürçek mahallesine verilen ruhsat sayısı 88 olurken, Beşikkaya Mahallesi'ne 53 ruhsat izni,...