20 / 04 / 2024

Ankara Altındağ kentsel dönüşüm yıkımları

Ankara Altındağ kentsel dönüşüm yıkımları

Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkacağını daha önce duyurduğu ve anlaşmaya vardığı Sakarya Mahallesi’ndeki gecekondu sahiplerine, taşınmaları için bayram sonuna kadar süre verdi.

Ankara Altındağ'da dönüşüm devam ediyor!

Her yıl binlerce gecekondu yıkıp Altındağ'ın yeniden yapılanmasının önündeki en büyük engeli kaldıran Altındağ Belediyesi, 2015 yılında da yıkımlara ara vermedi.

Ankara Altındağlılar kentsel dönüşümden memnun!

Altındağ'ı daha ileri taşımak için çalışan Başkan Tiryaki, kentsel dönüşüm adına attığı adımlarla vatandaştan tam not alıyor. Veysel Tiryaki, 45 binden fazla gecekondu yıkarak yapılaşmanın önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırıyor.

Ankara'da Altındağ'da 45 binden fazla gecekondu yıkıldı!

ANKARA'da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder ve Ulubey Mahallesi'nde başladığı yıkını çalışmalarına devam ediyor. Altındağ'da 45 binden fazla gecekonduyu yıktı.

Ankara Altındağ'da kaçak yapıların yıkımları devam ediyor!

ANKARA'DA kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder ve Ulubey Mahallesinde başladığı yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Ankara Altındağ'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Altındağ Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor.Altındağ Belediyesi'nin Önder Mahallesi'nde başlattığı yıkım çalışması, evlerinin uzun süredir işgal altında olduğunu söyleyen vatandaş tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi 2015!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi 2015 kapsamında başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplam 93 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede 10 bin 102 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ son başvuru günü!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ son başvuru günü bugün. Toplam 18 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede 487,23 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap projesi!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede yer alan 18 adet konut kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura 2015!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura 2015 kapsamında başvurular bugün sona eriyor. Toplam 18 adet konutun kurayla satıldığı projede 120 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları için bugün son!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları için bugün son. Daire fiyatları 77 bin 795 TL'den başlangıç gösteren projede kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi 2 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede 631,38 TL'den başlayan aylık taksitler ile konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Altındağ kentsel dönüşüm yıkımları Haberi

Ankara Altındağ kentsel dönüşüm yıkımları


Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkacağını daha önce duyurduğu ve anlaşmaya vardığı Sakarya Mahallesi’ndeki gecekondu sahiplerine, taşınmaları için bayram sonuna kadar süre verdi.


Ancak mahallelinin iddialarına göre dün sabahın erken saatlerinde mahalleye gelen Altındağ Belediyesi’ne bağlı ekipler, Gelin ve Cingöz sokakları arasındaki gecekonduları, kabloları keserek elektriksiz bıraktı. Taşınmaları için kendilerine verilen sürenin dolmadığını belirten mahalle sakinleri, belediyeye tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar ise elektrikleri kesildiği için evlerini apar topar boşalttı. 


Mahalle sakinlerinden Ceyda Gök, yıkım tarihinin kendilerine tebliğ edilmediğini ileri sürerek, şunları söyledi:

“Ekipler daha önce mahalleye geldiklerinde taşınmamız için önce okullar kapanınca sonra da bayramdan sonraya süre verdi. Ama bugün (dün) sabahın köründe gelip, elektriği kestiler, ‘Yarın (bugün) da yıkacağız’ dediler. Derdimi anlattım ve bir hafta daha süre istedik ama dinlemediler. Evden...