26 / 04 / 2024

Ankara Altındağ kültür merkezi projesi

Ankara Altındağ kültür merkezi projesi

Mesaisine her gün erkenden başlayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, şantiyeleri denetledi. Başkan Tiryaki, Altındağ’a bambaşka bir soluk kazandıracak yatırımları yerinde inceledi.

Ankara Altındağ'a yeni kültür merkezi!

Gecekondulardan temizlenen, yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Gültepe Mahallesi’nde, Altındağ Belediyesi tarafından yapılan tesisler güneş gibi doğuyor

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un oteli bakanlık masasında!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'a ait Ersoy Otelcilik Şirket’nin Bodrum’da hayata geçirmek istediği ‘Maxx Royal Bodrum Otel’ projesi 18 Nisan’da toplanacak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İnceleme Değerlendirme Komisyonu’nda ele alınacak.

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 personel alacak! İş arayanlar dikkat! Yazılı ve sözlü sınav yapılmayacak!

İş arayanların beklediği müjde Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklama kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine 149 personel alınacağı belirtildi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Ankara'nın yeni yaşam merkezi olarak kabul edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nin açılışına sayılı günler kaldı.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni millet bahçesinde inceleme gerçekleştirdi. 

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

Balat'taki Khorenyan Ermeni İlkokulu kültür merkezi olacak!

1816 yılında Balat'ta yapılan ve 1866 yılında Khorenyan Ermeni İlkokulu’na dönüştürülen tarihi taş bina, hayata geçirilmesi planlanan restorasyon sonrasında kültür merkezi olarak kullanılacak.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Taşınmaz Kültür Varlıklarına Yardım Sağlanmasına Dair Yönetmelikte Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ!

Taşınmaz Kültür Varlıklarına Yardım Sağlanmasına Dair Yönetmelik Kapsamındaki Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31373 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliği Kapsamında Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ!

Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliği Kapsamında Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31373 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Altındağ kültür merkezi projesi Haberi

Ankara Altındağ kültür merkezi projesi


Mesaisine her gün erkenden başlayan  Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, şantiyeleri denetledi. Başkan Tiryaki, Altındağ’a bambaşka bir soluk kazandıracak yatırımları yerinde inceledi. Önce Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan okulu gezen Başkan Tiryaki, daha sonra Çamlık Mahallesi’ndeki asfalt çalışmasını denetledi. Başkan Tiryaki’nin bir sonraki adresi Ali Ersoy Mahallesi’nde hızla yükselen kültür merkezi oldu. Son olarak Aydınlıkevler’de inşaatı devam eden kapalı pazar alanını denetleyen Tiryaki, çalışmaların hızla bitirilmesini istedi.


32 derslikli okul inşaatında son rötuşlar


Başkan Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan 32 derslikli okulun yeni eğitim öğretim sezonuna yetiştirmek için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. Okulun kütüphanesiyle, çok amaçlı salonuyla, yemekhanesiyle ve modern sınıflarıyla öğrencilere hizmet vereceğini söyleyen Başkan Tiryaki, eğitime her zaman destek sağlayacaklarının altını çizdi.


Başkan Tiryaki, daha sonra Çamlık Mahallesi 1858. cadde üzerinde gerçekleşen...