19 / 04 / 2024

Ankara Altındağ yapı ruhsatı

Ankara Altındağ yapı ruhsatı

Altındağ Belediyesi'nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı her yıl önceki yıllara göre artarken, rakamlar Altındağ'daki yapılaşmanın hızını ortaya koydu. Altındağ'da 2015 yılında 602 yapıya ruhsat verildi.

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşin muhammen bedeli 10 milyon 790 bin 905 TL olarak belirlendi.

Ankara Altındağ'da acele kamulaştırma kararı!

Ankara Altındağ'da Yenice Mahallesi'nde öğrenci yurdu yapılması amacıyla acele kamulaştırma yapılacak...

Ankara Altındağ'da kat karşılığı inşaat ihalesi 9 Ağustos'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, dükkan + kapalı otopark kullanımlı kat karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 9 Ağustos'ta yapılacak..

Ankara Altındağ'da satılık 34 arsa ihalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, Doğantepe Mahallesi'ndeki 34 arsayı satıyor. İhale, 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak..

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor.

Ankara Altındağ'da 40 dönümlük park için çalışmalar sürüyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi'ne yapılan 40 bin metrekare büyüklüğündeki parkta son çalışmalar sürdürülüyor. Parkta koşu yolu, fitness alanı, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları bulunacak.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 3+1 konut kura sonuçları!

Ankara Aktaş 3. Etap'ta yer alan 93 adet konut için kura çekilişi yapıldı. Projede 10 bin 102 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 3+1 konut kura sonuçları...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 2+1 konut kura sonuçları!

Kura çekilişi dün saat 11:00'de yapılan TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 2+1 konut kura sonuçları...

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura listesi!

Daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap'ta 18 adet konut için kura çekilişi dün yapıldı. İşte TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura listesi...

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kurası nerede çekilecek?

Toplam 93 adet konutun kurayla satılacağı Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinin kura çekilişi için toplam 308 adet başvuru yapıldı. Peki Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kurası nerede çekilecek?

Ankara Altındağ yapı ruhsatı Haberi

Ankara Altındağ yapı ruhsatı

Ankara Altındağ Belediyesi'nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı her yıl önceki yıllara göre artarken, rakamlar Altındağ'daki yapılaşmanın hızını ortaya koydu. Sağlıklı şekilde hazırlanan ve uygulanan imar çalışmaları sonrasında, inşaat ruhsatı sayısında da artış yaşandı. Altındağ Belediyesi tarafından 1 yılda verilen inşaat ruhsatı ve iskan raporu verileri, Altındağ'daki gelişimi gözler önüne serdi. 


Yılda 15 bin konut yapılıyor 


İmar Kanunu'na uygun bir şekilde inşaatların başlanmasını sağlayan bu izin belgeleri Altındağ'daki dönüşümün en somut örneği… Hızlı bir şekilde gecekondulardan arınan Altındağ'da, yıl içinde yaklaşık 15 bin konut yapılıyor. 2015 yılında Altındağ'da en çok yapılaşmanın olduğu mahalleler arasında ilk sırada Karapürçek Mahallesi yer alırken, ardından Beşikkaya, Feridun Çelik, Çamlık ve Battalgazi mahalleleri geldi. Karapürçek mahallesine verilen ruhsat sayısı 88 olurken, Beşikkaya Mahallesi'ne 53 ruhsat izni,...