27 / 04 / 2024

ankara altyapı sistemi

ankara altyapı sistemi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'nın içme suyunda arsenik probleminin bulunmadığını, bu konuda ölçümlerin yapıldığını belirtti. Bakan Eroğlu 'Ankara'nın suyunda arsenik yok' dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 20 senede ulaştırma ve haberleşme altyapısına 250 milyar dolarlık yatırım yapıldığını bildirdi. Ayrıca Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek projeye ilişkin bilgi verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapımı devam eden  Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95 ilerleme kaydedildi. 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda altyapıları çalışmaları tamamlanıyor!

2022 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Ankara-İzmir YHT projesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı Projesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

Northland Ankara KASKAD sistemi!

Northland Ankara'da KASKAD sistemiyle yoğun ilgi görüyor. Ankara'da, Kasım'dan Nisan'a kadar süren kış aylarında yapılan ekstra harcamalar, ailelerin en önemli gider kalemleri arasında yer alıyor.   

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 1. Etap ihalesi 2 Şubat'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi'nde 1. Etap'ta altyapı inşaat ihalesi yapacak.

Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğacak!

Altyapı sıkıntıları nedeniyle Türk mobilya sektöründeki değerini kaybeden, Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğmasını sağlayacak formül, Başkent iş dünyasını da heyecanlandırdı.

Raylı ulaşım sistemi ihtiyaçları meclis gündeminde!

MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, raylı ulaşım sistemi ihtiyaçlarının teminine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Ankara Büyükşehir'den Otonomi'ye altyapı desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, oto galerilerinin şehir dışına taşınmasına katkı sağlamak amacıyla, 2. el otomobil galerilerinin taşındığı Akyurt’taki OTONOMİ'ye altyapı desteği sağladı.

ankara altyapı sistemi Haberi

ankara altyapı sistemi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'nın içme suyunda arsenik probleminin bulunmadığını, bu konuda ölçümlerin yapıldığını belirterek, "Bunu polemik mevzusu haline getirmek istiyorlar. Hatta bir milletvekili de bu polemiği ortaya attı neticede kendisinin bulunduğu binaya kuyudan kaçak su bağlandığı tespit edildi. Ankara'da herhangi bir problem yok" dedi. 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu. İscehisar ilçesinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Eroğlu, Ankara'nın içme suyunun barajlardan karşılandığını söyledi. Ankara'da hiçbir arsenik probleminin bulunmadığını, bu konuda ölçümlerin yapıldığını belirten Bakan Eroğlu. 

"Bunu polemik mevzusu haline getirmek istiyorlar. Hatta bir milletvekili de bu polemiği ortaya attı neticede kendisinin bulunduğu binaya kuyudan kaçak su bağlandığı tespit edildi. 

Ankara'da herhangi bir problem yok" diye konuştu. 

Ankara'nın. 2050-2060 yılına kadar su ihtiyacını karşılamak için Gerede Projesi'ni hayata geçirdiklerini anlatan...