20 / 04 / 2024

Ankara Anadolu Bulvarı köprü

Ankara Anadolu Bulvarı köprü

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Ankara Yenimahalle'de 15 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İvedik-imar Mahallesi, Anadolu Bulvarı, 64800 ada 3 parselde yer alan arsayı 15 milyon 18 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara Bulvar Loft projesinde kiralama hareketliliği!!

Ankara’nın gelişen konut bölgesindeki İncek’te yaşamın başladığı Bulvar Loft projesinde de konut hareketliliği sürüyor...

Sincan'da 21 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara İli, Sincan İlçesi Maliköy Mahallesindeki Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 21 milyon 34 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

AAOSB'de 21 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara Batı İcra Dairesi, Sincan'daki Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 21 milyon 34 bin TL olarak belirlendi.

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...

Ankara Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor!

Anadolu Bulvarı ile İstanbul Yolu'nun kesiştiği bölgede 140 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor. 

Bulvar Ankara Evleri fiyat!

Bulvar Ankara Kocalar Yatırım imzasıyla Ankara  Pursaklar'da hayata geçiriliyor. Kocalar Bulvar Ankara 250 adet daire ve 30 ticari alandan meydana geliyor. İşte Bulvar Ankara Evleri fiyat!..

Kocalar Bulvar Ankara ev fiyatları!

Kocalar Bulvar Ankara ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Proje Kocalar Yatırım imzasıyla yükseliyor...

Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları!

Kocalar Yatırım tarafından hayata geçirilen Bulvar Ankara Pursaklar Evleri 250 adet daire ve 30 ticari alandan meydana geliyor.  İşte Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları...

Kocalar Bulvar Ankara liste fiyatları!

Kocalar Bulvar Ankara liste fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Ankara Anadolu Bulvarı köprü Haberi

Ankara Anadolu Bulvarı köprü


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsünün inşaatı tamamlandı. Yetkililer, asfalt çalışmalarının devam ettiği “U” dönüş köprüsünün, kısa süre içinde hizmete açılacağını kaydettiler.


Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı ile Çevre Yolu’nun kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yapılan “U” dönüşü köprüsünün, trafik akışını büyük ölçüde rahatlattığını hatırlattılar.


Bölge trafiğindeki sıkıntıları çözmek amacıyla Anadolu Bulvarı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önünde de ikinci “U” dönüşü köprüsü yapımına başlandığını belirten yetkililer, ikinci “U” köprüsünün de trafiğe açılmasıyla birlikte, Yakacık Mahallesi ve Hurdacılar Sitesi’nden çıkan araçların otoyola bağlanacağını, Çevre Yolu Yuva Mahallesi yönünden gelenlerin de Karşıyaka Mezarlığı tarafına dönüşlerinin transit olarak sağlanabileceğini kaydettiler.


Büyükşehir Fen İşleri...