29 / 03 / 2024

Ankara Atakule yıkılacak mı

Ankara Atakule yıkılacak mı

Başkent'in simge yapılarından biri olan Atakule Çarşısı'nda devam eden yıkım çalışmaları Bölge İdare Mahkemesi'nin kararı ile durduruldu. Yüzde 50'sinden fazlası yıkılan çarşı, harabe olarak kaldı...

Ankara Büyükşehir'den, arsa, dükkan ve 2+1, 3+1, 4+1 konut satışı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilinde yer alan 29 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara'da satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Çankaya'da 9 konut satacak! Başkentte konut arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 9 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehirden büyük fırsat! Bu ilçelerde 10 konut ve 1 dükkan satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Mamak ve Keçiören'de 10 konut ve 1 dükkan satacak. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Ankara Büyükşehir'den satılık 24 arsa! 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 24 adet arsa satılıyor. Satışı yapılacak arsaların fiyatları 1 milyon 27 bin TL'den başlıyor, 20 milyon 260 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

Ankara Büyükşehir'den satılık 100 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazları arasında bulunan 96’sı konut, 4’ü iş yeri olmak üzere toplam 100 gayrimenkulünü sundu.  20 Şubat tarihinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek. ihaleyle konutlar kapalı zarf usulüyle satılacak. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 dev arsasını satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 ilçesine bağlı 5 mahallesindeki 5 dev arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 20 Aralık'ta yapılacak...

Ankara Büyükşehir'den 74 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yenimahalle'de yer alan 1 arsa ve Çankaya'da yer alan 2 meskeni ihale ile satışa sunuyor. İhale 8 Kasım'da yapılacak..

Ankara Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Pursaklar İlçesi'nde yer alan konut imarlı 7 arsa ihale ile satılıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak..

Ankara Büyükşehir'den 210.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak'taki konut+ticaret imarlı 3 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak...

Ankara Büyükşehir'den 3.3 milyon TL'ye satılık 3 villa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Çayyolu'ndaki 3 tripleks villayı ihale ile satıyor. İhale 1 Mart 2018 tarihinde yapılacak..

Ankara'daki Spor Genel Müdürlüğü ile Gümrük Müsteşarlığı binası yıkılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi kapsamında Ulus’taki Spor Genel Müdürlüğü binası ile Gümrük Müsteşarlığı binasını yıkılacak..

Ankara Büyükşehir'den 160 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 ilçedeki 3 arsasını ihale usulü ile satıyor. Toplam muhammen bedeli 160 milyon TL olarak belirlenen arsaların ihalesi 4 Ocak'ta yapılacak..

Ankara Atakule yıkılacak mı Haberi

Ankara Atakule yıkılacak mı

Ankara'nın gündemini uzun süredir meşgul eden Atakule'de yıkım durdu. Yüzde 50'sinden fazlası yıkılan çarşı, harabe olarak kaldı


Başkent'in simge yapılarından biri olan Atakule Çarşısı'nda devam eden yıkım çalışmaları Bölge İdare Mahkemesi'nin kararı ile durduruldu. Mimar Ragıp Buluç'un itirazıyla başlayan süreç çıkan kararla yeni bir boyut kazandı. Uzun süredir Ankara gündemini meşgul eden tartışmada taraflar, Ankara 4'üncü İdare Mahkemesi'nden çıkacak kesin sonucu beklemeye başladı. Büyük bir kısmı yıkılan Atakule Çarşı, Başkent'in ortasında harabe olarak kaldı. 30 Nisan'da çıkan mahkeme kararının Ankara Valiliği tarafından yıkımı yapan Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na (GYO) 30 Mayıs'ta bildirildiğini söyleyen Atakule'nin Mimarı Ragıp Buluç'un Avukatı Mustafa Büyükavcıoğlu, "Valiliğin yürütmeyi durdurma kararını yapının bütünlüğünün korunması için Atakule GYO'ya koşarak bildirmesi gerekiyordu. Ama öyle yapmadılar yasal süreleri olan bir...