19 / 04 / 2024

ankara Azel Kule

ankara Azel Kule

Kule konutların ısı yalıtımı için dış cephelerde yüksek teknoloji ürünlerinin kullanılmasıyla enerji tasarrufu sağlanırken, kışın ısınma, yazın da soğutma giderlerini büyük oranda düşürmek mümkün hale geliyor.

Ankara Azel Kule'de ölçü birimi metreküp! Sizin eviniz kaç metreküp?

Azel Gayrimenkul'ün Konutkent'te yaşama geçirdiği Azel Kulenin inşaatı ve satışında, metrekare değerinden çok konut alanının tavan yüksekliği ile çarpılmasıyla elde edilen 'metreküp' değeri esas alınıyor.

Azel Kule'de 28 kattan 24'ü tamamlandı!

Azel Gayrimenkul'un, Başkent'te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje Azel Kule, hızla yükselerek 24'üncü kata ulaştı. Azel Kule Proje'sinin geniş teras bahçeleri ise büyük dikkat çekiyor.

Ankara Azel Kule Ekim 2015'te teslim edilecek!

Ankara’da lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde inşa edilen Azel Kule’de 24. kata ulaşıldı. Azel Grup Danışmanı Nihat Aslantaş: ‘’90 metrekareyi bulan teras bahçelerle, 100 metre yükseklikte villa keyfi yaşatacağız’’ dedi.

Azel Kule güvenle yükseliyor!

Ankara’da lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde inşa edilen Azel Kule’de 24. kata ulaşıldı. Azel Grup Danışmanı Nihat Aslantaş: ‘’90 metrekareyi bulan teras bahçelerle, 100 metre yükseklikte villa keyfi yaşatacağız’’ dedi.

Ankara Azel Kule'nin yüzde 25'i satıldı!

Konut Kentte yapımına başlanan, farklı mimarisi ve geniş teraslarıyla dikkati çeken Azel Kule, konut sektöründe piyasaların en durgun olduğu ocak-nisan döneminde yüzde 25 satışa ulaştı...

Azel Kule'de satışların yüzde 25'i tamamlandı!

Ankara Konutkent’te yapımına başlanan, farklı mimarisi ve geniş teraslarıyla dikkati çeken Azel Kule, konut sektöründe piyasaların en durgun olduğu Ocak-Nisan döneminde yüzde 25 satış başarısına ulaştı.

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

İş GYO Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! 

İş GYO Ankara İş Kule, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 Ada, 63 Parselde konumlanıyor. Peki Ankara İş Kule'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Ankara İş Kule 2022 değeri...

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 2023'te hizmete açılacak!

Bakan Karaismailoğlu,  önümüzdeki aylarda Ankara-Sivas Hızlı tren hattını hizmete açacaklarını duyurdu. Kapıkule-Halkalı arasında da hızlı tren çalışmalarının devam ettiğini ve şu anda arazide 4 bin 500 kilometre hızlı tren yatırımının olduğunu açıkladı.

İş GYO Ankara İş Kule'nin değeri ne kadar?

İş GYO ait Ankara İş Kule'nin pazar değeri 178 milyon 185 bin TL, taşınmazın yıllık toplam kira değeri 6 milyon 600 bin TL, ortalama aylık birim kira değeri ise 20,00 TL olarak belirlendi. 

Ankara'ya Çamlıca benzeri kule inşa edilecek!

İstanbul'da inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Çamlıca Kulesi'nin benzeri Ankara'ya geliyor. Kulenin Dikmen Çaldağ bölgesinde yapılması bekleniyor.

İş GYO Ankara İş Kule değerleme raporu!

İş GYO'nun Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Keçiören'de 40 metre yükseklikte kule inşa edilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçimlerden önce Sancaktepe, Yükseltepe ve Şehit Kubilay mahallelerine yakın bir alana 40 metre yükseklikte bir kule inşa edeceklerini söyledi.

Ankara İş Kule kira değerleme raporu!

İş GYO tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

İş GYO Ankara İş Kule kira değerleme raporu 2020!

İş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e (Ankara İş Kule) ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

Ankara’dan Kapıkule’ye hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, “İstanbul-Ankara arasındaki YHT hizmeti için çalışmalara başlayacağız. Projenin önümüzdeki günlerde ihalesini yapacağımız yaklaşık 4 milyar dolarlık çok önemli bir proje” dedi.

Ankara İş Kule 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi'nde yer alan Ankara İş Kule değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Eliz Kule nerede?

Oran&Güven A.Ş. Ortaklığı imzasını taşıyan Eliz Kule projesi 32 ve 27 katlı iki kuleden meydana geliyor. Peki Ankara Eliz Kule nerede?

ankara Azel Kule Haberi

ankara Azel Kule

Kule konutların ısı yalıtımı için dış cephelerde yüksek teknoloji ürünlerinin kullanılmasıyla enerji tasarrufu sağlanırken, kışın ısınma, yazın da soğutma giderlerini büyük oranda düşürmek mümkün hale geliyor.


Kış sezonunun önceki yıllara göre oldukça sert geçtiği bugünlerde ısınma giderlerinin  artması, enerjinin yüzde 75’ini ithal eden Türkiye’de ısı yalıtımının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


Yapılan araştırmalar, Türkiye’deki konutların yüzde 85’inin yalıtımsız olduğunu ortaya koyarken, bu nedenle boşa harcanan enerjinin maliyetinin 10 milyar doları aştığı ifade ediliyor. 


Bu maliyetlerin konut sahiplerinin cebinden çıkıyor olması nedeniyle, son yıllarda konut tercihlerinde ısı yalıtımı önemli bir kriter haline geldi. Markalı konut üreten firmalar da alıcılardan gelen talep doğrultusunda, en üst düzeyde ısı yalıtımını sağlamak için, teknolojinin tüm imkanlarını kullanmaya başladı. 


Başkent Ankara’nın batı girişinde hızla yükselen Azel Kule...