25 / 04 / 2024

ankara balgat bayraktar center

ankara balgat bayraktar center

Türkiye'de yaptığı alışveriş merkezleri, konut ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Bayraktar A.Ş. yeni bir projeye imza attı. 2007 yılında tamamlanan ve Türkiye'nin önde gelen firmalarına şimdiden ev sahipliği yapan Center yeni sahiplerinin de ka

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Bayraktar: Konut her zaman faiz ve dövizi yener

Bayraktar İnşaat Yönetin Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkul ve konutun kriz dönemleri dahil her zaman faiz ve dövizi bastırdığını kaydetti. Bayraktar, Adres Ankara Projesi’nin de faiz ve dövizi yeneceğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Bekaş Başkent Çiğdem kampanya!

Bekaş Başkent Çiğdem kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Balgat'ta hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. 

Ankara Çankaya'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Balgat Mahallesi ve Alacaatlı Mahalleleri'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Balgat'ta kentsel dönüşüm yapılmalı!

Ankara’nın dikkat çeken bölgelerinden olan Balgat'ta kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Balgat’ta ciddi bir kentsel dönüşüm çalışılması yürütülmeli” dedi.

Ankara Balgat'ta ulaşım ağı arttırılmalı!

Ankara Balgat’ın gelişimine dair önemli açıklamalarda bulunan Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım bölgenin en önemli ihtiyacın metro olduğunu açıkladı.

Ankara Balgat Alışveriş Merkezi geliyor!

Balgat Alışveriş Merkezi, Kalyon ASF Adi Ortaklığı tarafından Ankara Çankaya'da Balgat Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Projede 306 adet büro, 5 adet ofis, 32 adet mağaza, 1 adet oto yıkama ve 3 adet kafe yer alacak..

Ankara Balgat ticaretin kalbi olacak!

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, Balgat’ın gün geçtikçe gelişen bir yapısı olduğuna dikkat çekerek, konut profili ile yükselen Balgat'ın, şimdilerde hızla ticaretin kalbi olma yolunda ilerlediğini belirtti.

Ankara'da icradan satılık arsa!

Ankara 25. İcra Dairesi, Çankaya ilçesi, Balgat Mahallesi'ndeki bin 520 metrekare alana sahip binayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 154 milyon 335 bin 167 TL'ye satışa çıkardı.

ankara balgat bayraktar center Haberi

ankara balgat bayraktar center

2007 yılında tamamlanan modern bina Türkiye'nin önde gelen prestijli firmalarına ev sahipliği yapıyor. Yeni firmaları  bekleyen Bayraktar Center Ankara Balgat'ta 10 bin 624 metrekare alana inşa edildi. 7 bloktan oluşan binada 14'ü dubleks olmak üzere 88 ofis ve 40 adet bağımsız mağaza var. 10 bin metrekarelik kapalı otoparka sahip olan kompleks, bulunduğu güzergah ile sorunsuz ulaşımı garanti ediyor.

Bayraktar Center'ın başka bir özelliği de ileri güvenlik sistemi ile donatılmış olması. 24 saat profesyonel güvenlik ile korunan iş merkezi kartlı giriş, yangın ihbar, alarm ve kamera sistemleri ile center...