25 / 04 / 2024

ankara bilkent kavşağı

ankara bilkent kavşağı

Ankara Bilkent kavşağındaki yapı yıllarca boş kaldı. TOBB daha sonra 100 milyon dolar ödeyerek binaları satın almıştı.

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Alacaatlı kavşağı inşaatına ilişkin 3 soru mecliste!

Alacaatlı kavşağı inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök kavşak inşaatına ilişkin 3 soru sordu..

Ankara Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Konya, İstanbul ve Samsun yollarının kesişimindeki Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu.

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Açılışa hazırlanan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Türkiye'nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel işbirliği projesi olma özelliğine sahip...

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü tamam!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi'nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'nda yaptığı 'U' dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Ankara Yolu Köprülü Kavşağı’nın yüzde 70'i tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı, Ankara Yolu Köprülü Kavşağı’nda geri sayım başladı.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü geliyor!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'na yapılan ve yeni bir bağlantı noktası olan Hurdacılar Sitesi 'U' dönüş üst geçit köprüsü hızla ilerliyor.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’na yeni bir bağlantı noktası inşa ediyor. Projenin ilk aşaması olan Hurdacılar Sitesi'ndeki "U" dönüş köprüsünün yapımına başlandı.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Bursa Demirtaş Kavşağı hizmete girdi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Kavşağı ile kent içi ulaşımda önemli bir düğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Demirtaş Kavşağı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Kavşağı ile kent içi ulaşımda önemli bir düğümün daha çözüldüğünü söyledi.

ankara bilkent kavşağı Haberi

ankara bilkent kavşağı


Başbakanlık Teftiş Kurulu, Tekel Genel Müdürlüğü'nün Ankara'da inşa ettirdiği ikiz kulelere fazladan ödeme yapıldığını tespit etti. Konuyu inceleyen Teftiş Kurulu müfettişleri, 282 milyon YTL'lik ödemenin 74 milyon yeni lirasının fazla olduğunu belirledi.





Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisine sunulan raporu 14 Mayıs 2007'de Tekel Genel Müdürlüğü, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, TBMM Başkanlığı ve Yüksek Denetleme Kurulu Başkanlığı'na göndererek gereğinin yapılmasını istedi.


İkiz kulelerle ilgili araştırmayı Başbakanlık Başmüfettişi Mehmet Öztürk, Maliye Bakanlığı hesap uzmanı İsmail Güneş, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Başmüfettişi Gürkan Eroğlu ve Sayıştay uzman denetçisi Sait Ayaz yaptı. Heyet, fazla ödemenin geri alınmasını ve Tekel...