23 / 04 / 2024

ankara cadde kazası

ankara cadde kazası

Ankara Büyükşehir Belediyesince, Çankaya Büyükesat Mahallesi Mercan Caddesi'nin bir bölümünün, bölgede devam eden bir inşaatta, tekniğine uygun yapılmayan kazı çalışması nedeniyle çöktüğü bildirildi.

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Vega Cadde Ankara!

Nata Holding'in yeni projesi Vega Cadde Ankara satışa çıktı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Vega Cadde Ofis’te lansman fırsatları! Yeni proje!

Nata Holding imzasıyla Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Vega Cadde Ofis projesinde satışlar başladı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Nokta Ankara'da 4+1'ler 1 milyon 948 bin TL'den!

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara, toplamda 3 blokta, ofis, konut ve cadde mağazalarından oluşan karma bir proje olarak tasarlandı. Nokta Ankara'da 4+1'ler 1 milyon 948 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta...

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

Nokta Ankara'da 1 milyon 948 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma fırsatı!

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara, toplamda 3 blokta, ofis, konut ve cadde mağazalarından oluşan karma bir proje olarak dizayn edildi. Projede konutlar 1 milyon 948 bin TL'den başlayan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Nokta Ankara'da 1 milyon 599 bin TL'ye konut sahibi olma fırsatı!

Türk Yapı imzasıyla inşa edilen Nokta Ankara projesi 3 blokta ofis, konut ve cadde mağazalarından oluşuyor...

Nokta Ankara güncel fiyat listesi 2020!

Türk Yapı imzalı Nokta Ankara projesi 3 bloktan oluşuyor. Proje 21 bin 274 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor ve 3 blokta, ofis, konut ve cadde mağazalarından meydana geliyor...

Verra Cadde'de 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Çankaya'ya bağlı Cebeci'de hayata geçirilen Verra Cadde projesi Tüfekçioğlu Grup imzasını taşıyor. 2020 yılında teslim edilecek proje Kızılay Meydanı’na 15 dakikalık mesafede bulunuyor. 

Tüfekçioğlu Grup Ankara’da Verra Cadde projesine imza atıyor!

İnşaat, eğitim ve mobilya sektöründe yaklaşık 53 yıllık deneyime sahip Tüfekçioğlu Grup, Ankara Cebeci’de ‘Verra Cadde’ projesini hayata geçiriyor. Projede teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Ankara'daki 231 vatandaş tapu beklerken evlerinden oldu!

Ankara Yenimahalle ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 269. Cadde’de yer alan inşaatın mağdurları şirkete kayyum atanmasını talep etti.

ankara cadde kazası Haberi

ankara cadde kazası


Ankara Büyükşehir Belediyesince, Çankaya Büyükesat Mahallesi Mercan Caddesi'nin bir bölümünün, bölgede devam eden bir inşaatta, tekniğine uygun yapılmayan kazı çalışması nedeniyle çöktüğü bildirildi.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, dün gece Mercan Caddesi'nin bir petrol istasyonu yakınındaki bölümünde, saat 22.30 sıralarında yaklaşık 7-8 metre derinliğinde çökme meydana geldi. Çökme sonucu petrol istasyonu hizasında bulunan taş duvarlarda da hasar oluştu.


Çökmenin akşam saatlerinde meydana gelmesi nedeniyle, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.


Olay yerinde inceleme başlatan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, yoldaki çökmenin, komşu parselde devam eden inşaatta tekniğine uygun yapılmayan kazı ve forekazık sisteminin yetersizliğinden kaynaklandığını belirledi.  


Çökme sonucu altyapı sistemlerinin de tahrip olduğu bölgede, yaşanan kısa süreli su kesintisi, ekiplerin çalışmasıyla giderildi. 


Doğalgaz ve enerji hatlarındaki hasarın giderilmesi için...