16 / 04 / 2024

Ankara Çankaya evleri

Ankara Çankaya evleri

Ankara’nın merkezindeki tek yeni proje olma özelliği taşıyan, dış mimarisiyle olduğu kadar iç mimarisiyle de fark yaratan Ankara Çankaya, sakinlerinin yaşam kalitesini artıracak özellikleriyle mart ayında teslim edilecek.

Ankara-Çankaya projesinden 3.4 milyon TL'lik satış!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya projesinden, C Blok 23 no'lu bağımsız bölümün, satış bedelinin 1 milyon 100 bin TL'si peşin, kalan bedeli ise takip eden on ay içerisinde taksitler halinde tahsil edilmek üzere 3 milyon 474 bin 576 TL bedelle satılmasına karar verdi.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Saraçoğlu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara Çankaya 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Ankara Çankaya" konut ve ticari projesinin, Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Ankara Çankaya'da 34.2 milyon TL'ye satılık 63 adet gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 63 adet gayrimenkulü 34 milyon 229 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Çankaya'da 66.2 milyon TL'ye satılık 46 gayrimenkul!

Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 46 adet gayrimenkulü 66 milyon 221 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti. Davacı taraf temyize başvurdu.

Ankara Çankaya'da 5.5 milyon TL'ye satılık 28 gayrimenkul!

Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 28 gayrimenkulü 5 milyon 455 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara-Çankaya yapı ruhsat iptal davasında yeniden keşif yapılacak!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasında davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti...

Ankara-Çankaya projesi yapı ruhsat davasında son gelişmeler! 

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davası hakkında açıklama yaptı...

Ankara Çankaya'da 36.7 milyon TL'ye satılık 95 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 95 adet gayrimenkulü 36 milyon 745 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Sinpaş GYO Ankara Çankaya arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yer alan arsalar ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Atakule GYO Ankara Çankaya 4431 ada 38 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya 4431 ada 38 parsel için hazırlatılan değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Çankaya 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'ya ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Çankaya evleri Haberi

Ankara Çankaya evleri

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Ankara’nın tam kalbinde hayata geçirdiği Ankara Çankaya’da geri sayım başladı. 


Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Erdem Tavas, Ankara Çankaya’nın iç mimari danışmanlığının Brigitte Weber Architects’in Kurucusu Brigitte Weber tarafından üstlenildiğini söyledi. Ankara Çankaya’da sakinlerin konforunu ön planda tuttuklarını belirten Erdem Tavas, tüm malzemeleri dünyanın lider markalarından seçtiklerini belirtti. 


Ankara Çankaya’nın farklı büyüklükteki daireleri ile şehir yaşamından uzaklaşmak istemeyen herkese Ankara’nın en merkezi ve en güzel yerinde ideal yaşam alanları sunduğunu ifade eden Erdem Tavas, iç mimaride seçtikleri malzemelerle kalite ve rahatlığı aynı anda sunacaklarını anlattı. 


Ankara Çankaya’nın mutfak dolaplarında tercihlerini ünlü İtalyan markası Scavolini’den yana kullandıklarını belirten Tavas, “Fırın, davlumbaz, ocak ve bulaşık makinesinde ise Gaggenau markasını tercih ettik. Vitrifiye, armatür ve gömme...