25 / 04 / 2024

ankara çocuk merkezi

ankara çocuk merkezi

Ankara Çankaya Belediyesi, 9. Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevini, Zafertepe Bölgesinde Göktürk Mahallesi'nde, 10.sunu ise Cevizlidere Bölgesinde Gökkuşağı Mahallesi'ne yapıyor. Çocuk merkezlerinin sayısı, yeni projelerle birlikte artıyor....

Pursaklar Bayram Öztürk Çocuk Hastanesi 18.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili Pursaklar ilçesi Pursaklar Mahallesi 95104 Ada 2 parselde yer alan Doktor Bayram Öztürk Çocuk Hastanesi'ni 18 milyon 260 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara'ya 13 yeni millet bahçesi geliyor!

AK Parti’nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, açıkladığı 111 proje arasında kendisini en çok millet bahçesi yapmak, çocuk köyü ve kültür yolu projelerinin heyecanlandırdığını söyledi. 

Ankara Northland çocuk odaklı donatıları ile dikkat çekiyor!

Ankara’da seçkin eğitim kurumlarının “yeni üssü” haline gelen Ovacık’ta inşa edilen Northland projesi kreşinden, uçurtma çayırına kadar “çocuk odaklı” donatıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Atatürk Çocuk Yuvası'nın arazisi TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, kapatılan Atatürk Çocuk Yuvası'nın arazisi ile ilgili planlamaları Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya sordu..

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Koruma Evi için konut alacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi; Çocuk Koruma Evi olarak kullanılmak üzere konut satın alacak...

Ankara Atatürk Çocuk Yuvası'nın arazisine ne yapılacak?

Ankara'da bulunan Atatürk Çocuk Yuvası Haziran'da kapatılacak. Bina ve 39 dönümlük araziye ne yapılacağı henüz netleşmedi. Tarihi yurdun, müze olarak korunması istendi.

Melih Gökçek'ten Anıtkabir'e yapılan çocuk parkı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bir kargo firması tarafından Anıtkabir’de tören alanının dışındaki bahçe bölümüne çocuk oyun parkı kurulmasına tepki gösteren Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan’ı, “Atatürk’ün çocuk sevgisi' üzerinden eleştirdi.

Ankara Yenimahalle'ye Çocuk Müzesi inşa ediliyor!

Her geçen gün yeni bir projeye imza atan Yenimahalle Belediyesi, inşaatına başladığı "Evrensel Değerler Çocuk Müzesi" için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden okullara malzeme desteği!

Okulların çimento, boya gibi inşaat malzemesi taleplerini yerine getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, dersliklerin boyanması, bahçe düzenlemesi gibi teknik desteklerinin yanı sıra okul bahçelerine geleneksel çocuk oyunları çizerek destek de sağlıyor

Mamak’a 3 çocuk parkı daha!

Ankara Mamak Belediyesi, Boğaziçi, Mutlu ve Cengizhan mahallelerinde 3 çocuk parkının daha yapımına başladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Parklar, mahallelerin nefes aldığı noktalardır" dedi.

Ankara Altındağ'da 40 dönümlük park için çalışmalar sürüyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi'ne yapılan 40 bin metrekare büyüklüğündeki parkta son çalışmalar sürdürülüyor. Parkta koşu yolu, fitness alanı, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları bulunacak.

Prizma Çocuk Akademisi konut altı ticaret alanı olacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman'daki 1.772 metrekarelik arsadaki Prizma Çocuk Akademisi yerine Konut Altı Ticaret Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi çocuk koruma evi açacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, korunmaya muhtaç çocuklar için "Çocuk Koruma Evi" açacak. Büyükşehir Belediyesi ayrıca, Ankara ve yurt içinde bulunan tarihi ve turistik yerlere ücretsiz geziler düzenleyecek.

ankara çocuk merkezi Haberi

ankara çocuk merkezi

Çankaya Belediyesi, 9. Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevini, Zafertepe Bölgesinde Göktürk Mahallesi'nde, 10.sunu ise Cevizlidere Bölgesinde Gökkuşağı Mahallesi'ne yapıyor. Ekonomik, kaliteli ve güvenli eğitim vermesi nedeniyle ailelerden yoğun ilgi gören Çankaya Belediyesi Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevlerinin sayısı, yeni projelerle birlikte artıyor. 


Halk yararına çalışmalar Zafertepe İnsancıl Kentsel Yenileme Projesi ile bölgeye hareket getirecek çalışmalarda, kadınların özgürleşmesi ve ekonomik hayata katılımlarına destek olmak amacıyla bölgede gündüz bakımevi yapımına başlandı. Yeni inşa edilen gündüz bakımevinin temel kazı çalışmalarının yapıldığı şu günlerde, bölge bir kez daha hareketlendi. Temel kazısı süren yeni çocuk merkezi özgün mimarisi, çocuklara özel tasarlanmış iç mekan tasarımı ile bölgedeki çocukların ve kadınların hizmetine hazırlanıyor. 


Çocuklara yuva olacak Mevcutta 8 Gündüz Bakımevi ve 3 Etüt Merkezi ile Çankayalılara hizmet veren...