29 / 03 / 2024

ankara çok amaçlı kongre merkezi nerede

ankara çok amaçlı kongre merkezi nerede

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Melih Gökçek de 2014 yerel seçim kampanyasını başlattı. Gökçek, Ankamall karşısında itfaiye binasının bulunduğu yerde İnanç ve Tarih Müzesi yapılacağını söyledi...

Turizm Amaçlı Konut Belgesi nasıl, nereden alınır? 

Turizm Amaçlı Konut Belgesi'nin nasıl ve nereden alınacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Turizm amaçlı konut kiralamalarda 100 gün sınırı TBMM gündemine gelecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasında izin belgesi verilmesinden idari yaptırımlara kadar pek çok düzenlemeyi barındıran kanun teklifi gelecek günlerde Meclis'e sunulacak

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolap 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 20 Eylül’de başlayan indirim kampanyası büyük ses getirdi. Buna göre, Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolar 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü. İşte 21 Eylül 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta 4 bölmeli dolap düzenleyici 69,95 TL’ye, retro sepet 35,95 TL’ye, çok amaçlı kapaklı kutu 59,95 TL düştü!

​​​​​​​ŞOK, yeni haftaya dev indirimlerle giriyor. Buna göre, 4 bölmeli dolap düzenleyici 69,95 TL’ye, retro sepet 35,95 TL’ye, çok amaçlı kapaklı kutu 59,95 TL düştü. İşte 18 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ne kadar oldu? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatı...

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici son dönemde ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor. O nedenle Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Peki Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyat listesi.

Siemens TE655203RW 1500 W 1700 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Inox 20 bin 180 TL! En uygun fiyata nereden alınır?

Siemens Çok Amaçlı Kahve Makinesi çeşitli fonksiyonu sayesinde aynı anda iki içecek hazırlayabiliyor. Aynı zamanda cihazın tam otomatik buharlı temizlik sistemi dikkat çekiyor. 

ŞOK'ta rafları boşaltacak indirimler başladı! 5 raflı dolap 679 TL, çok amaçlı konsol 2 bin TL, su arıtma cihazı 1200 TL

ŞOK Market’in 1 Nisan-4 Nisan tarihi kapsamında indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlandı. Bu tarihlerde ŞOK Market’te 5 raflı dolap 679 TL’ye, çok amaçlı konsol 2 bin TL’ye, su arıtma cihazı 1200 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta diğer ürünler kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik'ten efsane kampanya! Arçelik çok amaçlı pişirici alana çay makinesi hediye! İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecek çiftler dikkat! Arçelik MC 6056 I Gurme Şef  Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici alana 1.599 TL değerinde Arçelik K 3283 IN Çay Makinesi hediye! Son gün 31 Mart 2023 aldın aldın! 

25 Programlı Tefal Çok Amaçlı Pişirici en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal CY505E10 Çok Amaçlı Pişirici diğer adıyla düdüklü tencere en ucuz Hepsi burada sitesinde satışta. Peki Tefal çok amaçlı pişirici bu sitede ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Vestel çok amaçlı düdüklü tencere ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Vestel 15 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler sizin için Vestel Çok Amaçlı Ziyafet Pişirici cihazını araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz..

Beko ExpertChef Çok Amaçlı Pişirici en ucuza nereden alınır, özellikleri neler? 14 Mart 2023 fiyat listesi

Teknolojiyi mutfağında isteyenler, Beko MC 5056 I ExpertChef Çok Amaçlı Pişirici Trendyol sitesinde en ucuza satılıyor. Peki Beko çok amaçlı pişirici Trendyol'da ne kadara satılıyor? 

Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici en uygun fiyata nerede satılıyor, özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfağında çok amaçlı bir pişirici olsun isteyenler sizin için Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ürününü araştırdık ve en ucuza alacağınız yerleri listeledik. İşte fiyat listesi..

ankara çok amaçlı kongre merkezi nerede Haberi

ankara çok amaçlı kongre merkezi nerede


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Melih Gökçek de 2014 yerel seçim kampanyasını başlattı. Ankara ile ilgili daha önceki çalışmaların anlatıldığı kısa filmin ardından Melih Gökçek'in hayatı kendi sesiyle hazırlanan sinevizyon gösterimiyle tanıtıldı.


Gökçek, Ankamall karşısında itfaiye binasının bulunduğu alana yapılması planlanan İnanç ve Tarih Müzesi'nin de "ferman", "tarih", "bilim", "Kur'an mucizeleri" bölümlerinden oluşacağını kaydetti.


Gökçek, Ankara'nın dört bir yanındaki termal su kaynaklarının kullanılmasının sağlanması için "termal su projesi" hazırladıklarını bildirerek, Ankara Büyükşehir Belediyesinin il sınırları içindeki tüm altyapıları bedava yapacağını ve termal turizmi teşvik edeceğini aktardı.


Çok amaçlı kongre merkezi projesinden de söz eden Gökçek, ayrıca 333 metre yüksekliğinde yapılması planlanan kulenin de Ankara'nın simgesi olacağını vurguladı.


Tarımsal kalkınma projesi kapsamında Ankara'ya yeni katılan ilçelerde tarım ve...