28 / 03 / 2024

Ankara Emlak Fuarı açılışı

Ankara Emlak Fuarı açılışı

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’nın gözdesi oldu.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta! 

Türkiye'nin gayrimenkul satış odaklı tek fuarı olan 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 15'inci kez kapılarını açıyor. 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın inşaatı hızla devam ediyor!

Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.İnşaat çalışmalarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor. 

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Ankara Akyurt Fuar Alanı 2019'da tamamlanacak!

Ankara Akyurt Fuar Alanı'nda hafriyat çalışmalarının tamamlandı. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran, "ATO olarak Ankara'yı kongre ve fuar turizminde ileri taşımak istiyoruz." dedi.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

İzmir'de emlak fuarı düzenlenecek. 27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na 100 bin ziyaretçi bekleniyor.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Almanya İnşaat ve Emlak Fuarı başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi tarafından, Almanya'nın Offenbach kentinde düzenlenen "İnşaat ve Emlak Fuarı" başladı.

Ankara Emlak Fuarı açılışı Haberi

Ankara Emlak Fuarı açılışı

Bu yıl 7-10 Eylül tarihleri arasında Ankara Ticaret ve Sanayi Odası Congresium’da ilk kez düzenlenen CNR Emlak Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nın ilgi odağı Osmangazi Belediyesi oldu. Fuara zemin artı 5 kat yüksekliği, geniş yeşil alanları, sosyal donatı alanları ve caddeleri ile Türkiye’ye örnek teşkil eden Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile katılan Osmangazi Belediyesi’nin standını gezen konuklar, projenin dev maketi, ekranlarda dönen animasyon ve gerçek görüntüler ile Başkan Mustafa Dündar’ın hologram üzerinden projenin tanıtımını izledi.


Gerek tasarım, gerekse iç donanım olarak fuarın gözdesi olan Osmangazi Belediyesi’nin standını ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Başkan Mustafa Dündar’ı tebrik etti. Proje hakkında Başkan Dündar’dan bilgi alan Bakan Yardımcısı Ceylan, “Osmangazi Belediyemiz’in projesi, zemin artı 5 kat olan yüksekliği,...