25 / 04 / 2024

ankara emniyet binası yıkım

ankara emniyet binası yıkım

15 Temmuz gecesi darbe girişimi sonrası ağır hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımı ile ilgili ihale tamamlandı. İhale sürecinin bitmesinin ardından bina yıkılacak.

İnşaat halindeki emniyet binası için 'orta hasarlı' denilerek yıkım kararı verildi!

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nün kaba inşaat halindeki yeni hizmet binasının 6 Şubat depremleri sonrası ‘orta hasarlı’ denilerek yıkılması Meclis gündemine taşındı.

14 Mayıs 2023'te bu yollar trafiğe kapatılacak! Seçim günü için dikkat!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir duyuruya göre, 14 Mayıs Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin düzeni ve güvenliği için bazı yolların trafiğe kapatılması planlanıyor.

Fırsatçılara büyük darbe! Emniyet Müdürlüğü harekete geçti

Ankara Emniyet Müdürlüğü, zelzelenin akabinde fahiş ücret artışı yapanlarla alakalı işlem başlatıldığını duyurdu.  konut satışı ve kiralamada fahiş fiyat uygulanan ilanların sahipleri, sözleşmeye taraf mülk sahibi ile aracılar hakkında işlem yapılacak.

Ankaralılar dikkat! 2 gün boyunca kapalı olacak! İşte detaylar!

Ankaralıları, Ankara Emniyet Müdürlüğü uyardı. 2 gün boyunca kapalı olacak. İşte detaylar!

Alarko GYO Çankaya binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Çankaya binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Et ve Süt Kurumu Ankara'daki binasına aylık 293 bin TL kira ödüyor!

Et ve Süt Kurumu, başkent Ankara’nın Çukurambar semtinde yer alan 15 katlı binasına, ayda 293 bin lira kira ödüyor. 10 senedir aynı binada kiracı olan olan ESK, bu süre içinde milyonlarca TL ödedi.

Gaziosmanpaşa yeni emniyet binasının inşaatı başladı: 18 milyon 861 bin TL'ye mal olacak!

Küçükköy Polis Merkezi Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası’nın yapımı için çalışmalara başlandı. Yeni emniyet binası, 2021'de hizmete açılacak. 

Yeni Zeytinburnu İlçe Emniyet Binası'nın temeli atıldı!

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 bodrum kat,  zemin ve 3 normal kattan meydana gelecek Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Millet Bahçesi’ne komşu olacak.

Cizre'de bombalanan emniyet binası parka dönüştürülüyor!

Şırnak Cizre'de PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu ağır hasar alan emniyet binasının bulunduğu alana Şehitler Anıtı ve Parkı yapılıyor.

Elazığ'daki bombalanan emniyet binasının yerine yapılan millet bahçesi açılıyor!

Elazığ'da 4 yıl önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu hasarlanan emniyet binasının bulunduğu alana, şehitler anısına Millet Bahçesi yapıldı. Millet bahçesinin bu hafta sonu açılması bekleniyor...

Silivri'deki eski ilçe emniyet binası yıkıldı! 

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Başkomutan Caddesi'ndeki bulunan ve 11 senedir atıl durumda olan eski ilçe emniyet binası yıkıldı...

Alarko GYO Çankaya binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Çankaya binası için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden İBB’nin borcu var iddiası! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 11 farklı şehirde 12 emniyet binası inşa edilmesi için ihaleye çıkmıştı. Konuya ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.

ankara emniyet binası yıkım Haberi

ankara emniyet binası yıkım

15 Temmuz gecesi zırhlı araçlara Ankara Emniyet Müdürlüğü binası önüne gelen FETÖ'cü askerler, aynı terör grubuna mensup pilotların kullandığı helikopter ve uçakların ateş desteğinde saldırı düzenlemişti. Uçaklar tarafından bombalanan ve helikopter ateşi ile ağır hasar alan binadaki odalartamamen boşaltılmıştı. TOKİ tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü için yapılan 8 katlı bina, darbe teşebbüsünün ardından Ankara Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilmişti. 


İHALE İŞLEMİ SONUÇLANDI 

Hasarlı binaların durumu ile ilgili çalışmalar kapsamında, yıkım ihalesi yapıldı. Ağır hasar gören binanın yıkım ihalesini en yüksek teklif olan 364 bin TL ile kazanan firma, işlemlerin tamamlanmasının ardından çalışmalarına başlayacak. Bu süreçte, firmaların araştırılması ve diğer bürokratik işlemlerin yapılacağı bildirildi. Müdürlük kampüsündeki spor salonu dışındaki binaların yıkılacağı, daha sonra yeni binaların yapımına başlanacağı öğrenildi.


YARIM ASIRDIR HİZMET VERİYOR 

Saldırılarda ağır...