19 / 04 / 2024

Ankara Eskidji Bit Pazarı Esenboğa

Ankara Eskidji Bit Pazarı Esenboğa

Mobilyadan elektroniğe kadar bir çok ürünün satıldığı Eskidji Bit Pazarı 'nın Ankara şubesi 1 Nisan itibariyle açıldı. Eskidji Bit Pazarı 'nın Ankara-Esenboğa Havaalanı'na yakın olan yeni şubesinde hayat başladı...

Eskidji Bağlıca ve Ankara Merkez Bölge Ortaklığı’na yedi ödül!

Eskidji Gayrimenkul, 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 7 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

Demax Gayrimenkul, Eskidji ile ilerliyor!

Ankara OSTİM’de 2 yıldır faaliyet gösteren , DEMAX Emlak Borsası , 10 yıldan uzun süredir gayrimenkul piyasasında hizmet veren tecrübeli kadrosuyla kurumsallaşma yolunda ESKIDJI markası ile ilerlemeye karar verdi.

Eskidji Gayrimenkul, bölge ortaklıklarını ödüllendirdi!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığının öncü isimlerinden Eskidji Gayrimenkul, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 8 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

Köksal Ünal: İstanbullu inşaat firmaları Ankara'ya yöneldi!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbullu inşaat firmalarının Ankara'da yatırım için yer aradığını bildirdi.

Marina Ankara'da daireler 258 bin TL'ye!

Sinpaş Yapı'nın 1,5 milyar yatırımla Çankaya Oran'da 120 bin metrekarelik bit alanda hayata geçirdiği Marina Ankara projesinde yeni bir kampanya başladı.

Marina Ankara'da 5 bin TL peşinat imkanı!

SİNPAŞ Yapı'nın 1,5 milyar yatırımla Çankaya Oran'da 120 bin metrekarelik bit alanda hayata geçirdiği Marina Ankara projesinde yeni bir kampanya başladı.

Ankara yabancıya konut satışında ilk 10 il arasında!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Ünal, "Gelişmeler, yabancı yatırımcı nezdinde Ankara'yı oldukça cazip hale getirecek" dedi.

Ankara'ya yabancı yatırımcı ilgisi artıyor!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Bölge Ortağı Koksal Ünal, İstanbul'un konut yatırım hacmi ve birim fiyatlarda ulaştığı doygunluk nedeniyle yabancı yatırımcıların yöneleceği kentlerin başında Ankara'nın geldiğini vurguladı.

Yabancılar gayrimenkul yatırımında rotasını Ankara'ya çevirecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbul’un konut yatırım hacmi ve fiyatta ulaştığı doygunluk sonrası yabancıların yöneleceği Anadolu kentlerinin başında Ankara’nın geldiğini vurguladı.

Türk Eximbank Ankara ihalesinde 52 daireden 21'i satıldı!

Türk Eximbank'ın Ankara Çankaya ve Batıkent'te satışa çıkardığı toplam 52 adet daire için bugün müzayede saat 14:00'te gerçekleştirildi. Eskidji tarafından yapılan ihalede 52 daireden 21 adet daire satışı oldu.

Köksal Ünal: Ankara'da birikimler konuta yöneldi!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, dinamizmini koruyan emlak ve gayrimenkul sektöründe 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin ardından cok daha güdü bir canlanma yaşanacağını bildirdi.

Bağlıca Ankara'nın yeni cazibe merkezi olacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, son dönemde Ankaralıların Bağlıca bölgesine olan yoğun ilgisi ve bölgede yatırım yapan müteahhit sayısındaki ciddi artışa dikkat çekti.

Ankara Bağlıca'ya yatırım yapan kazanacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal: “İnsanlar Bağlıca’ya hücum etmeye başladı. Müteahhitler önümüzdeki 5 yıl içinde yapacakları projelerin en az birinin Bağlıca’da olmasını isteyecekler”

Ankara Eskidji Bit Pazarı Esenboğa Haberi

Ankara Eskidji Bit Pazarı Esenboğa


Türkiye 'nin önde gelen ve ucuzluk alışveriş merkezlerinden olan Eskidji Bit Pazarı,1 Nisan itibariyle Ankara 'nın Çubuk bölgesinde 4. şubesini hizmete açtı. Yenibosna, Haramidere Esenyurt, Sancaktepe 'den sonra hizmete giren ve hayatın başladığı Ankara Eskidji Bit Pazarı lokasyon itibariyle Esenboğa Havaalanı 'na yakın olarak yükseliyor.


 Ankara Eskidji, 2 katlı olarak toplam 26 bin metrekarelik alanı kapsayacak şekilde tasarlandı. Ankara Eskidji 'nin  içerisinde büyüklükleri 18 metrekare ile 200 metrekare arasında değişim gösteren toplam 657 adet dükkan birimi yer alıyor. 


Alt katın yüzde 90 oranla kiralamalarının tamamlandığı Ankara Eskidji Bit Pazarı 'nda kiralama süreci halen devam ediyor. Alışveriş merkezindeki birimler 35 ile 40 lira arasında değişim gösteren metrekare birim fiyatları ile kiralanabiliyor. 


Mobilya, ev aletleri, elektronik, bilgisayar, antika, aksesuar gibi çeşitli alanlarda alışveriş imkanı...